Accu lampje brand af en toe

Datum van publicatie: 11.10.2019

Deze videos even bekijken en je weet wat je te doen staat: - How to Test a Car Battery with a Multimeter - How to Test an Alternator Bij twijfel over de staat van één van de twee onderdelen altijd vervangen.

Als het waarschuwingslampje aangaat kun je meestal nog wel naar huis of een garage rijden.

Dit type accu vereist een laadspanning tussen de 14,2 en 14,7 Volt. Ik ben nu bij 3 garage's geweest en ze weten het niet. Dit is mijn eerste golf dus dacht misschien een golf kwaaltje? Vervolgens wordt de benodigde laadspanning aan de hand van een aantal parameters buitentemperatuur, accuspanning door de PCM bepaald.

Waar staat die eigenlijk voor?

Als je de connector die op de dynamo zit geklikt los maakt werkt dit type dynamo gewoon als een normale dynamo. Wat is imao voor afkorting. Deel Deze Pagina Tweet? De accu is echter  een paar maanden geleden nieuw gekocht varta accu, onderhoudsvrij. Share: Facebook Pinterest Link.

Thomasgroeneveld@hotmail.com

Er zat wel een verschil in de "spanning" op de massa kabels. Niet als een kip zonder kop het potje vol gaan gieten, ook even de rest checken voor je eigen veiligheid Dit bericht is het laatst bewerkt op om door SteefK. Even gegoogeld: Controleren dynamo Reageren Reageren met quote.

Nieuwere discussies Oudere discussies. Geneste weergave Lineaire weergave.

  • Plaats antwoord.
  • De oorzaken kunnen zijn: - Defecte accu; de dynamo kan zijn energie niet kwijt - Defecte bekabeling; bv slechte massa - Defecte dynamo; bv ver- ingesleten koolborstels.

Share: Facebook Pinterest Link. Relatie met regen zie ik niet in mijn geval dan. Dit is mijn eerste golf dus dacht misschien een golf kwaaltje. Wanneer het batterijlampje brandt, is dit een teken dat er een probleem is in het systeem.

Afdrukversie weergeven Discussie aan vriend laten zien Op discussie abonneren.

Weet jij het antwoord?

Motorkap openen en je ziet tegen je schutbord en potje zitten met te weinig vloeistof Project: Suzuki Swift 1. Toch vind ik het verhaal van loskoppelen niet helemaal passen in wat ik vorig jaar heb meegemaakt. Dus de dynamo is goed. Mathijs forumlid Berichten: 1.

Dynamo laad wel gewoon bij volgens deze meter. Huidig: Passat Variant 2. Geneste weergave Lineaire weergave. Als de accu defect is, is de dynamo defect of is de bedrading slecht, maar er gaat iets niet goed. Ik denk dat ik die kunststof bodem plaat weer eens ga bevestigen!

Aanbevelen

Normaal moet het 14,,5v zijn. Overigens heb ik er ook last van in snelle bochten en bij mij zijn de remmen bijna weer aan vervanging toe.. Haik   Forumlid. Als de motor begint te haperen, kan je nog proberen alle stroomverbruikers lampen, radio uit te zetten, en dan regelrecht naar de dichtstbijzijnde garage.

Afdrukversie weergeven Discussie aan vriend laten zien Op discussie abonneren.

  • Na 8 maanden kun je in ieder geval nog wel aankloppen voor een coulance regeling, waarschijnlijk wil zelf garantie nog wel.
  • Ik geef een stervende dynamo nog de meeste kans.
  • Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  • Op zich niet erg als het sporadisch gebeurt maar als er regelmaat in zit moet je er wel iets aan doen.

Quote Lycan Capri Zo moeilijk is het niet om een dynamo te vervangen, als je geen 2 linkerhanden hebt kun je het best zelf, accu lampje brand af en toe. Arwen 24 februari Als ik de motorkap open heb en de motor stationair laat draaien lijkt alles gewoon mee te draaien tijdens deze test van me brande het lampje ook niet.

ARC - mijn PP. Hoe ziet je lampje er uit. Heb het meerdere malen meegemaakt dat een start accu binnen 6 maanden kapot was gegaan. Vervolgens wordt de benodigde laadspanning aan de hand van een aantal parameters buitentemperatuur, accuspanning door de PCM bepaald.

Soms gaat het lampje na een paar honderd meter uit en dan weer accu lampje brand af en toe het branden. Blackadder the 5th. Sciron said:.

Zeker weten dat het een nieuwe dynamo is en geen gereviseerde? Ik rijd rustig naar huis, maar als iets gas geef gaat het lampje aan en vrijwel niet meer uit.. Accu is net nieuw.

Ook dien je zoveel als mogelijk het gebruik van bijvoorbeeld elektrische ramen te vermijden! De oorzaken kunnen zijn: - Defecte accu; de dynamo kan zijn energie niet kwijt - Defecte bekabeling; bv slechte massa - Defecte dynamo; bv ver- ingesleten koolborstels. Roel: check - als bij jou het lampje weer aangaat - maar eens of trekkende motor het lampje weer uit krijgt. Kan gebeuren dat zo'n dynamo na veel kilometers stuk gaat, accu lampje brand af en toe.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: