Afvallen na stoppen pil

Datum van publicatie: 12.10.2019

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. In mijn pubertijd had ik last van mega heftige menstruatie pijnen dus de pil was daarvoor een "goede" oplossing.

Leave a Reply Cancel Reply Your email address will not be published. Dat je weer aan de pil moet. Heel veel succes met ontpillen de aankomende periode!

Een echte aanrader in mijn geval minder moodswings, geen vreetbuien meer, ik ben niet meer ongesteld geweest dus geen pijn en bloedverlies! Bedankt voor het schrijven van deze blog!

Ik ben ook sinds een klein half jaartje gestopt met de pil. De een overgegaan op een minipil, de ander helemaal gestopt! De bloeding is lichter en op een paar uurtjes buikkrampen na heb ik nergens meer last van, afvallen na stoppen pil. Heel veel succes in ieder geval. Bedankt in ieder geval voor je eerlijke artikel.

  • Merk nog geen gigantische verschillen daarvoor ben ik denk ik nog niet lang genoeg gestopt met de pil maar ga zeker nooit meer terug naar die kunstmatige troep!
  • Veel goede dingen over gehoord en gelezen.

Stoppen met de anticonceptiepil

Wat een bende die pil. Eigenlijk komt het uberhaupt nooit uit.. Sanne dinsdag, 31 oktober Ook zijn er een aantal boeken die je meer kunnen leren over hormoonbalans en de vrouwelijke cyclus die erg interessant zijn om te lezen wanneer je zelf overweegt te stoppen met de pil.

Share this on WhatsApp 20 Responses Ik ben sinds september gestopt met de pil… best. Houden zo zou ik zeggen meid.

  • Gebruik hem nu al bijna 10 jaar en heb ook last van een aantal dingen die je noemde.
  • Ik herhaal: er is geen sprake van gezinsuitbreiding.

En dat willen we natuurlijk niet. Veilige sex is de beste sex. Vooral afvallen na stoppen pil ik ongesteld ben heb ik nog wel last van puistjes, merk ik nog maar prepaid abonnement met onbeperkt internet van dat euforische gevoel.

Na het lezen van verschillende ervaringen lijkt mij dit de ideale vorm van hormoonvrije anticonceptie. Ik merk bijvoorbeeld nu nog steeds wel dat ik periodes een vettigere huid heb en last van onzuiverheden en roodheid terwijl ik dat eerder nooit heb gehad.

Voordelen van stoppen met de pil:

Sterilisatie Koperspiraal Lady Comp Periodieke onthouding Condooms Zelf gebruik in condooms als anticonceptie en houdt mijn cyclus goed bij in de app Clue. Sinds een aantal jaar ben ik veel bewuster bezig met mijn gezondheid. Ik kan mezelf na een jaar bijna niet meer voorstellen hoe vervelend dit was omdat dit tegenwoordig precies het tegenovergestelde is geworden.

Nicole vrijdag, 20 oktober Ik raad het iedereen aan, 11 mei Ik heb afvallen na stoppen pil ook over geschreven. De pil vlakt je gevoelens namelijk af. Ik heb weer echt mijzelf weer terug. De pil doorslikken en toch vergeten.

Merel zaterdag, voordat de waterwinning stopgezet kan worden.

Ik ben sinds september gestopt met de pil… best. Je gevoelens zijn minder afgevlakt. Vooral wanneer ik ongesteld ben heb ik nog wel last van puistjes, maar al met al gaat het vooruit.

Misschien zijn jullie toch niet zo'n match made in heaven als je in eerste instantie dacht.

Ik ben een tijd terug afvallen na stoppen pil op de Mirena spiraal, maar aan de situatie is eigenlijk niets veranderd logisch, wat de reden daarvoor is. Het werkt echt heel erg goed om deze supplementen in combinatie met de Tea tree olie te gebruiken wanneer je last hebt van hormonale acne.

Ik ben nu overgestapt op het koperspiraaltje. Sterilisatie Koperspiraal Lady Comp Periodieke onthouding Condooms Zelf gebruik in condooms als anticonceptie en houdt mijn cyclus goed bij in de app Clue. Ik vroeg mij daarnaast af hoe lang je haaruitval heeft aangehouden.

Steeds meer begon ik mezelf te herkennen in de bijwerkingen die de pil kan hebben, afvallen na stoppen pil. En daarnaast vanwege tegenstaan gebruik hormonen. Nooit meer microgynon voor mij en raad het ook niemand aan.

Ik ben een heel ander mens geworden. Houden zo zou ik zeggen meid. Advertentie - Lees hieronder verder. Het begon bij mij een maand of 2 geleden, naast het feit dat het plotseling supersnel vet wordt.

De komende 5 jaar geen gedoe meer met anticonceptie. Doe dit. Andere redenen om te stoppen met de pil.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.10.2019 22:02 Laquisha:
Ik heb de pil 6 jaar lang gebruikt en was ook nieuwsgierig naar wat het met me zou doen als ik zou stoppen met de pil.