Essence lash princess false lash effect mascara ingredients

Datum van publicatie: 22.08.2019

Product informatie. Daarnaast is hij — heel cliché — niet te dik of te dun en kan hij door de lengte goed bij de hoekjes komen en bij de aanzet van de wimpers. Door de vorm van het borsteltje lukt het mij om de mascara heel precies aan te brengen.

Herôme Nail Essentials Sets review. Qua prijs en vormgeving scoort ie hoog, ook wat het borsteltje en het aanbrengen betreft vind ik dit een fijne mascara. Hoi, ik gebruik nu al 4 a 5 jaar revitalash! Ik heb de foto natuurlijk even gegoogled van EllieDaisyLouise, die zij destijds postte op het online platform Reddit en waarmee de hype is begonnen, ook benieuwd geworden? Geen schreeuwerige kleuren of lijnen of een overdreven dikke huls.

Ik ht dat zo erg. Resultaat Mijn wimpers zijn lang, je krijgt er echt volle en lange wimpers van Datum plaatsing: Dikke zwarte stokjes, superfijntjes.

Dan toch maar weer deze iets duurdere maar wel voor mij tenminste goede mascara aanschaffen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd!

Kelly says:.

Volgens mij was ik wel fan maar kreeg ik ook last van vlekken. Ugh ik heb precies jouw wimpers, misschien nog wel erger.

Main navigation

Helaas ontdekte ik, na een paar uurtjes al, dat deze mascara vlekken achterliet onder mijn ogen. Ik heb natuurlijk ook getest of hij echt waterproef is, en ondanks dat ik er niet mee ben gaan zwemmen. Petra says:. Zelfs ik, met hele korte rechte wimpers krijg daar fantastische wimpers van!

Mijn voorkeur gaat uit naar de Lash Princess Volume Mascara, omdat het resultaat van die mascara iets natuurlijker oogt! Je kan ervoor kiezen om deze cookies te accepteren en om deze cookies te weigeren.

Dat werkt bij mij zoveel beter. Lash Princess geeft mijn wimpers inderdaad lekker veel volume en waaiert ze mooi uit, maar… toch zou ik het geen false lash effect willen noemen. De groene is in ieder geval een grote favoriet van mij. Dankjewel Liset. Omdat deze 3D versiersels op de dop gemaakt zijn van rubber geeft dit meteen extra veel grip wanneer je de dop opendraait.

Anderen kochten ook

Mariska says:. Hoi, ik gebruik nu al 4 a 5 jaar revitalash! Ook dure merken zorgen voor prik en jeuk ogen. Ik ben ook niet heel erg onder de indruk van het resultaat!

Ik gok wel goed want ik heb hem opgemaakt. Jullie voelen het al aankomen, deze mascara is voor mij helaas geen succes. De mint- en zwartkleurige verpakking vind ik in ieder geval alvast super leuk. Ook zeker omdat hij zo lekker goedkoop is, deze beauty kost namelijk maar 3, snelste glijbaan ter wereld enz, Maurizio Mantille en Aad Klaris.

Verpakking

Omdat ze zo fijn zijn vind ik het belangrijk dat een mascara ze lekker veel volume geeft zodat ze goed opvallen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Maar fijn deze review, dat bespaart me weer een aankoop ;. Nieuw mandela effect?

In het nieuwe assortiment deze zin gaan jullie nog vaak lezen op blogs. Het werkt cht, maar je moet het inderdaad wel blijven gebruiken om de lengte te behouden. Perfecte combo. Door de groene siliconen uitstulpingen heb je lekker veel grip?

Lees meer over bestelling gratis afhalen Gratis je bestelling thuis laten bezorgen Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Als je interesse hebt, zal ik je een foto kunnen sturen?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen, essence lash princess false lash effect mascara ingredients. Ben super benieuwd.

Reader Interactions

Ik ben ook niet heel erg onder de indruk van het resultaat! Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, heb ik van mijzelf vrij korte wimpers die totaal niet gekruld zijn. January 31, at

Comments Enorm benieuwd naar. Klinkt goed, mits het niet zorgt voor spinnenpoten. Ik ook!.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
25.08.2019 13:54 Graciela:
So far so good!

29.08.2019 06:46 Dorenda:
Al met al is dit bést een prima mascara.