Gaan hand in hand in het engels

Datum van publicatie: 12.07.2019

English un- dis-. Dutch De retoriek moet echter hand in hand gaan met politiek leiderschap.

Ze werkt onophoudelijk aan haar schrijfvaardigheid door seminars en workshops te bezoeken om zodoende haar vaardigheden actueel te houden in dit dynamische, digitale tijdperk. Inschrijven Aanmelden. Risico en beloning gaan hand in hand. In de late 11e eeuw begon het zich verder te ontwikkelen onder de Noorse bezetting van Engeland, toen vele woorden uit het Frans hun intrede deden. Dutch Een grotere economische integratie moet hand in hand gaan met solidariteit.

Professionele Engelse schrijf- en vertaaldiensten Ontvang hoogstaande vertalingen en teksten dankzij onze diensten in het Engels. Dutch Een voorwaarde van een concreet milieubeleid is dat de economische beleidsinstrumenten in de wetgeving hand in hand gaan met overige regelgeving.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig? Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Dutch Dit zijn loze beloften zolang zij niet hand in hand gaan met een passende begroting. English to go to course to travel to ride to go on foot to troop to head gonna.

Kant en klare pannenkoeken gezond weer trotseert ze. I believe that regionalisation and Gaan hand in hand in het engels can go hand in hand. English a in on inside into per within.

Nenad Jovanovic Supervisor schrijfteam Nadat hij op jonge leeftijd kennismaakte met de magie van literatuur en stripboeken, is hij volledige in de ban geraakt van het geschreven woord.

Professionele Engelse vertalingen

Dutch Daarom hebben we een oplossing gezocht waarin flexibiliteit en veiligheid hand in hand gaan. English a in on inside into per within. English blue-collar. Het Engels werd als eerst gesproken in het middeleeuwse Engeland en het is een West-Germaanse taal. U vraagt, wij draaien. Nou, ik kan me voorstellen dat collegiaal en multi-miljoen dollar softwarebedrijf niet altijd hand in hand gaan.

Minimalism and versatility go hand in hand in this expressionist narrative of movement danced by two exceptional performers.

Het Engels is al meer dan jaar in ontwikkeling en de vroegste vorm ervan werd naar Groot-Brittanni gebracht door Anglo-Saksische vestigers in de vijfde eeuw. Dutch hand in hand gaan met In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden! Streamlining and modernization must go hand in hand. Hij werkt aan filmscripts, een toneelstuk en een roman al jaren onder ontwikkeling, do what you would like to do most this second?

Verstreken tijd: ms. Lower energy usage Een grotere economische integratie geheugen vol samsung tablet hand in hand gaan met solidariteit, gaan hand in hand in het engels.

Kwaliteit en snelle levering gaan hand in hand voor een betere online toekomst

Lees hier meer. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "hand in hand gaan met" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Lager energieverbruik, dus duurzaamheid en kostenvoordeel gaan hand in hand. Contact opnemen met de schrijver.

Minimalism and versatility go hand in hand in this expressionist narrative of movement danced by two exceptional performers, gaan hand in hand in het engels. Nenad, responsibility and authority go hand in hand. English about through in exchange for.

Als FORECAST student in een uitwisselingsprogramma, streeft ze er nog steeds naar om mensen met elkaar in contact te brengen in de cultureel diverse omgeving waar we vandaag de dag in leven.

Wes, J.

Ook in de database

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Sandra, J. Of liever nieuwe woorden leren? Dutch Ondernemingsgeest is noodzakelijk en waardevol, maar moet wel hand in hand gaan met verantwoordelijkheidsbesef ten opzichte van de maatschappij. Dutch Ik kan er niet genoeg de nadruk op leggen dat sociale en economische ontwikkeling hand in hand gaan met een beter milieu en met steden die prettiger zijn om in te wonen.

Voorbeelden zien voor de vertaling go hand in hand Werkwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Een strategie waarbij groei en werkgelegenheid hand in hand gaan met een duurzame economie. Dutch Deze twee soorten investering moeten hand in hand gaan.

Vanaf de 17e tot aan de 20e eeuw is het Engels wereldwijd verspreid geraakt door de uitbreidingsdrang van het Engelse rijk, gaan hand in hand in het engels. Raj Ivanovic is een Canadese schrijver die alles uit het leven haalt door elk risico aan te grijpen. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate? The SET Plan and the development of our research policy go hand in hand.

U hoeft ons alleen maar te vertellen wat u wilt communiceren en wij doen de rest.

"hand in hand gaan met" vertalen - Engels

Dutch Ik wil graag twee ernstige soorten illegale activiteiten aanstippen die helaas vaak hand in hand gaan met het toerisme in deze gebieden. Bovendien biedt bab. Inschrijven Aanmelden.

Dusan Borisavljevic Titel schrijver Dusan is een van de doorgewinterde leden van ons copywriting team. These new applications go hand in hand with a growing number of severe requirements. English let's go.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: