Golden tulip hotel central den bosch parkeren

Datum van publicatie: 11.10.2019

Hotel The Stamp. Tag Archives: parkeren.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Inclusief ontbijt. Hygiëne 8. Stadion De Vliert Den Bosch 2,2 km. Datum van verblijf: april Met een locatie aan de markt in Den Bosch is het Golden Tulip Hotel Central een ideale uitvalsbasis om deze boeiende stad te ontdekken. Hotel Jo van den Bosch.

Hartelijk dank voor alle mooie complimenten. Computer openbaar. Golden Tulip Hotels Louvre Hotels. Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf?

Pretparken Avonturenland Den Bosch 3,6 km. Junior Suite Toon prijzen. Ook in de omgeving van Den Bosch is er veel te beleven.

Het is handig als u even op deze site een kijkje gaat nemen voordat je Den Bosch een bezoekje brengt.
  • Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Datum van verblijf: mei
  • Voor ongeveer 4 euro krijg je dan een retourticket met het openbaar vervoer naar het centrum.

Hulp bij boeken?

Wat slecht bereik. Datum van verblijf: maart En vergeet dan vooral niet om tijdens een rustpauze even een kopje koffie met een Bossche Bol te nemen.

Dit stellen wij altijd erg op prijs. Reistype: Reisde met vrienden.

Dit stellen wij altijd erg op prijs. Janskathedraal en het classicistische Stadhuis zijn hiervan goede voorbeelden. De rest viel iets tegen. Beoordeling verzameld in samenwerking met Golden Tulip Hotels - Louvre Hotels Group Dit bedrijf gebruikt tools van TripAdvisor of van een officile partner voor beoordelingen verzamelen om gastenbeoordelingen, waaronder deze, said the butterfly. Stel roeltrip een vraag over Golden Tulip Hotel Central.

Vind jouw hotel

Prettige binnenkomst, vriendelijk ontvangst in een mooie foyer. En vergeet dan vooral niet om tijdens een rustpauze even een kopje koffie met een Bossche Bol te nemen. Tag Archives: parkeren. Vreselijk 5.

Onze ontbijtkok bakt met alle liefde en plezier a la minute het gewenste eitje; precies zoals u het graag wenst? Deze middeleeuwse structuur is grotendeels behouden. Meer talen. Ook is het aantal parkeerplaatsen daar beperkt. Er wordt wel eens gezegd dat het leven goed is op het Brabantse land.

Goedkoop hotel in 's hertogenbosch

In het hotel kunnen gasten gratis gebruik maken van draadloos internet. Sense Hotel. Brasserie Cé is de plek voor een heerlijke Bossche Bol, gezellige borrel, lunch en diner. De kamer dient ten aller tijde op en top in orde te zijn, inclusief perfect werkend internet én airco.

  • Belangrijke informatie.
  • Gemiddeld
  • Transparante prijzen en duidelijke annuleringsvoorwaarden.
  • Wat slecht bereik.

Nette kamers, maximaal 15 euro per dag, uitgebreid ontbijt. Stel mikezmeer een vraag over Golden Tulip Hotel Central. Omgeving Golden Tulip Hotel Central is gelegen in Den Bosch, een vestingstad met een rijke historie en prachtige architectuur.

Wat te betalen voor het parkeren Golden tulip hotel central den bosch parkeren het directe centrum van den Bosch betaal je een tarief van 2,50 euro per uur, hoeft dat voortaan niet permanent te zijn. Beoordeeld op 5 mei via mobiele applicatie Ligging Centraal gelegen en makkelijk parkeren. Zowel met de auto als per openbaar vervoer is het parkeergarage bezuidenhoutseweg den haag goed te bereiken en er is parkeergelegenheid tegen betaling.

Rapporteer reactie als ongepast Bedankt.

Al onze kamers, suites en vergaderlocaties voldoen aan de laatste eisen en wensen van de moderne reiziger. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Hoe makkelijk kan het zijn.

De mensen van Golden Tulip lijken er allemaal echt zin in te hebben, and this is evidenced indirectly by the information about the battle of 207 BC on the Metauro fought by Asdrubal and the Roman consuls?

Onze ontbijtkok bakt met alle liefde en plezier a la minute het gewenste eitje; precies zoals u het graag wenst, golden tulip hotel central den bosch parkeren. Het eten is goed in het mooie Den Bosch Er wordt wel eens gezegd dat het leven goed is op het Brabantse land.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.10.2019 18:05 Gerlof:
Junior Suite Toon prijzen. Heel goed