Groot pakket verzenden postnl

Datum van publicatie: 13.10.2019

Als u iets van ongebruikelijke grootte verzendt of iets dat meer weegt dan kg, heeft u mogelijk hulp nodig bij het verpakken en verzenden. We lezen alle beoordelingen en gebruiken deze om onze service nóg verder te verbeteren. Het factureerbare gewicht is het gewicht dat wordt gebruikt om het tarief te berekenen.

Het werkelijk gewicht is de som van het gewicht van de items op de pallet en het gewicht van de pallet zelf, afgerond naar het volgende halve kilo. Neem contact op met Customer Care, zodat we u kunnen helpen de volgende stap te nemen.

Dat is wel zo veilig. Vul alle lege ruimtes Plaats vervolgens de inhoud in de door jou uitgekozen doos. Sinds de start is ons doel hetzelfde gebleven: de allerbeste service bieden in de logistiek.

Stap 2. Bovendien ondersteunen wij zowel particulieren als bedrijven gedurende het verzendproces zodat zij eenvoudig wereldwijd kunnen verzenden. Zendingen die worden verzonden via ParcelParcel zijn altijd van deur tot deur, groot pakket verzenden postnl.

Klantenbeoordeling van 9, 4  Op basis van ruim beoordelingen. Leer meer over onze same-day geregistreerd partnerschap en kind

Je boekt eenvoudig via één platform je zending in met één aanspreekpunt en hebt direct toegang tot meerdere vervoerders. Groot pakket versturen als particulier?
  • ParcelParcel is met een 9,5 uit ruim beoordelingen door Trustpilot beoordeeld als beste in de categorie "Koeriers- en Bezorgdiensten". Hierbij is het belangrijk om te letten op een eventueel verschil tussen het volumegewicht en werkelijke gewicht wanneer het een groot pakket betreft, de vervoerder hanteert namelijk altijd het hoogste gewicht.
  • Voor grote zendingen kunnen, afhankelijk van de service die u kiest, extra kosten voor grote afmetingen in rekening worden gebracht. Op basis van hoeveel zendingen je verstuurt ontvang je een bepaalde korting op het verzendtarief volumekorting.

Verstuur al vanaf € 3,90

Wanneer je kleine inhoud in een te grote doos verpakt, kan dit negatief voor je uitvallen. Het factureerbare gewicht bepalen: Stap 1. Wij adviseren daarom altijd om te kiezen voor een koeriersdienst FedEx, DHL of TNT voor het versturen van pakketten, documenten en pallets naar internationale bestemmingen om de kwaliteit van jouw verzending te waarborgen. De onderstaande beperkingen gelden uitsluitend voor individuele pakketten.

Als je het pakket vóór bij ons aanmeldt, dan kan de zending vaak dezelfde werkdag nog worden opgehaald. ParcelParcel is met een 9,5 uit ruim beoordelingen door Trustpilot beoordeeld als beste in de categorie "Koeriers- en Bezorgdiensten". Jouw zending kan helaas niet in het weekend worden opgehaald.

Maak u geen zorgen meer over de details! Download de UPS App. Wat verstaan we onder 'zwaar', groot pakket verzenden postnl. Traceer pakketten en vind UPS-locaties met onze mobiele tools terwijl u onderweg bent. Heeft u net een zwaar of groot item verzonden. Je verzekert jouw zending tegen schade, diefstal en sokken tegen koude voeten.

Veelgestelde vragen

Stap 2. De bovenstaande beperkingen gelden voor de meeste pakketten en bestemmingen, maar voor bepaalde landen gelden er andere waarden. De douane is een overheidsinstantie en heft in bepaalde gevallen invoerrechten om de eigen markt te beschermen.

Deze tip is enkel van toepassing indien je ervoor kiest om jouw pakket te verzekeren. Dit kan soms enkele dagen in beslag nemen, doordat de douane diverse formaliteiten moet volgen zodat de vervoerder uiteindelijk jouw zending kan afleveren.

Gehele zending groot pakket verzenden postnl trackingnummer. Tel de lengte en de omvang bij elkaar op en u krijgt de totale afmetingen van het pakket. Het factureerbare gewicht bepalen: Stap 1. Zendingen die worden verzonden via ParcelParcel mercedes a klasse amg onderdelen altijd van deur tot deur, groot pakket verzenden postnl.

Weet jij het antwoord?

Als u iets van ongebruikelijke grootte verzendt of iets dat meer weegt dan kg, heeft u mogelijk hulp nodig bij het verpakken en verzenden. Jouw zending wordt aangetekend afgeleverd.

Vergelijk het werkelijke gewicht van de pallet met zijn volumegewicht en het minimale factureerbare gewicht. Gewicht en afmetingen.

Hoewel er geen officile classificatie voor grote goederen bestaat, behoort normaal gesproken alles wat op een pallet wordt geplaatst tot deze categorie. Als je maar 1 zending verstuurt dan is het kortingstarief uiteraard zeer beperkt. Vul alle lege ruimtes in de doos deze cabaretiere won dit jaar het cameretten festival opvulmateriaal zodat het werk niet kan verschuiven in de doos.

Afhankelijk van de bestemming groot pakket verzenden postnl dit variren van 1 werkdag tot meerdere werkdagen. Je verzekert jouw zending tegen schade, diefstal en vermissing, groot pakket verzenden postnl. Bereken verzendtarief. Via onze tariefcalculator kan je zelf aangeven of je gebruik wilt maken van een verzekering.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

Omdat onze tarieven berekend worden op basis van gewicht en volume, komen er toeslagen bij voor alles dat extra ruimte inneemt of uw pallet niet stapelbaar maakt. Pallets Bij de perfecte pallet gaat het niet alleen om stabiliteit en bescherming.

Wanneer is een douanefactuur benodigd?

Je kunt vanuit de offerte e-mail via de groene knop "Zending aanmelden" jouw zending aanmelden wanneer deze klaar is om te worden verzonden. Bovendien behoud je gedurende het verzendproces hetzelfde trackingnummer. Contact opnemen met UPS.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.10.2019 22:55 Perla:
Wat verstaan we onder 'zwaar'?

20.10.2019 23:35 Micky:
Het factureerbare gewicht is het gewicht dat wordt gebruikt om het tarief te berekenen. Welke vragen stellen onze klanten?

22.10.2019 16:31 Lysanne:
Zo valt Zwitserland bijvoorbeeld wel onder Europa maar niet onder de Europese Unie.