Inloggen mijn duo zakelijk

Datum van publicatie: 16.10.2019

Hij kan geen wijzigingen of aanvragen opvoeren. U moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Storing berichten lesgeld en tegemoetkoming Wilt u in Mijn DUO een bericht voor uw lesgeld of tegemoetkoming scholieren bekijken? Zorg er dan voor dat u de privémodus uitzet. Inloggen met DigiD kan op 2 manieren: met de DigiD app of met een extra controle via sms. In Mijn DUO staat privacygevoelige informatie.

Gebruikers hebben toegang tot gegevens en ontvangen berichten en informatie voor diensten die horen bij hun gebruikersrol.

Inloggen vanuit het buitenland. We willen onze website graag beter maken. Dat kan handig zijn als u buiten Nederland woont. Handleiding inkijkapplicatie BRON pdf kb. Om in te kunnen loggen met uw Inloggen mijn duo zakelijk moet u minimaal beschikken over n van de volgende besturingssystemen: Voor uw computer:!

Gebruik dan Google Chrome om in te loggen.

Kunt u niet inloggen op Mijn DUO? Vraag bij DigiD de sms-controle aan.

Onderwerpen

Medewerker opleidingen De medewerker opleidingen voert taken uit die te maken hebben met opleidingen, zoals het bijwerken van het opleidingsaanbod of het uitwisselen van examenresultaten. Privémodus Gebruikt u Safari op een iPhone of iPad? De sms'jes die u krijgt, zijn gratis. Dat regelt u met de volgende sneltoetsen:. Inloggen op Facet afnamemonitor. Informatie over specifieke instellingen vindt u binnen instellingsinformatie. Woont u op Aruba of Curaçao en hebt u een bsn burgerservicenummer?

Help je ons verder. Medewerker bekostiging De medewerker bekostiging voert taken uit die te maken hebben met bekostiging, zoals het aanvragen van bekostiging en subsidies of het controleren van bekostigingsgegevens.

Raadpleger zaakdossier De raadpleger zaakdossier kan lopende aanvragen volgen en afgeronde aanvragen bekijken. Soms moet u nog iets regelen voordat u naar het buitenland verhuist, inloggen mijn duo zakelijk. Woont u op Aruba of Curaao en hebt u een bsn burgerservicenummer.

Raadpleger zaakdossier De raadpleger zaakdossier kan lopende aanvragen volgen en afgeronde aanvragen bekijken. Hebt u de DigiD app niet? Middelbaar beroepsonderwijs Sluiten Zoek.

Kunt u niet inloggen op Mijn DUO, inloggen mijn duo zakelijk. Gebruik dan een formulier om uw aanvraag of wijziging door te geven. Medewerker opleidingen De medewerker opleidingen voert build your own house program uit die te maken hebben met opleidingen, zoals het bijwerken van het opleidingsaanbod of het uitwisselen van examenresultaten.

Woont u op Aruba of Curaao en hebt u een bsn burgerservicenummer. Op het inlogscherm van DigiD kunt u uw inlogmethode kiezen. In Mijn DUO zijn taken en diensten verdeeld over verschillende gebruikersrollen. Ga naar pkioverheid.

Oplossingen voor inlogproblemen vindt u op de pagina Problemen met inloggen. Inloggen Mijn DUO. Home Zoek Login.

DigiD helpt u verder. Soms moet u nog iets regelen voordat u naar het buitenland verhuist? Gebruik het mailformulier als u onze inloggen mijn duo zakelijk weer per post wilt ontvangen, inloggen mijn duo zakelijk. Om in te kunnen loggen met uw DigiD moet u minimaal beschikken over n van de volgende besturingssystemen: Voor uw computer:. Probeer onderstaande oplossingen. Zakelijk Middelbaar beroepsonderwijs? Met de sms-controle logt u in met uw DigiD-wachtwoord en een code die u ontvangt per sms.

Gebruik dan Google Chrome om in te loggen! De sms'jes die u krijgt, maar kunt u niet meer inloggen op Mijn DUO!

De sms'jes die u krijgt, zijn gratis. Naar Home. Gebruik dan een formulier om uw aanvraag of wijziging door te geven. U ontvangt dus geen sms'jes meer.

Kijk voor meer informatie op digid. Middelbaar beroepsonderwijs Sluiten Zoek. U ontvangt dus geen sms'jes meer.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.10.2019 13:22 Diewertje:
Middelbaar beroepsonderwijs Sluiten Zoek. In Mijn DUO zijn taken en diensten verdeeld over verschillende gebruikersrollen.