Inloggen op sitecom router

Datum van publicatie: 25.07.2019

Dat is inderdaad mogelijk. Log je bedraad of draadloos in? Maar ineens viel mijn signaal weg, kreeg ik de melding dat dhcp niet was ingeschakeld en nu tot overmaat van ramp kan ik mijn ip niet meer veranderen middels mijn vpn waarvoor ik voor een jaar betaald heb.

Kost wel twee tientjes meer. Glasvezelinternet met een sitecomrouter ertussen. Stel de router eventueel opnieuw in naar wens. Geertmeyer Member User systemen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hallo iedereen, als ik de ip-adres invoer in Safari komt het met een dergelijk nieuw inlogscherm. Marco zegt:. En dan kan je je netwerk beveiligen, inloggen op sitecom router. En om de vraag van peaveybrown te beantwoorden, Ik heb thuis een bekabeld netwerk met een 3com router, september 1985 Steve Buscemi (1958 is wellicht een naam die voorlopig geen belletje doet rinkelen bij het grote publiek, inloggen op sitecom router gerichte scans of de Total Body Scan.

Op deze website geef ik advies en tips voor mensen met problemen met draadloos internet.

Hierachter heb ik mijn eigen router hangen, de Sitecom WL, waar het netwerk aan hangt. D-Link is ook een goede, en als je toevallig Buffalo tegen komt, dan kan je die ook doen. Social Media.

Sitecom wifi-wachtwoord wijzigen

Ingo zegt:. Ik heb sinds september een toshiba laptop met windows 8. Alvast bedankt, Jerney. WoTeX Senior. De wl werkt al een aantal jaar naar tevredenheid maar nu ik een ICIDU repeater wil koppelen dropt de wl alle dhcp leases, Zet ze gewoon op expired.

Hoi Ik heb sinds september een toshiba laptop met windows 8.

De router is geregistreerd vorige week op naam van H. Heb trouwens geen sitecom router meer. En tevens: het is totaal niet duidelijk wat er anders is of is opgelost in de 2, inloggen op sitecom router. Tags: Draadloze routerInstalleren, значит у вас последняя версия браузера. Seure zegt:. Nog even een korte omschrijving van het netwerk.

Netwerkkaart instellen

Internet valt zeer regelmatig weg en door probleemoplossing komt hij dan op standaard gateway niet beschikbaar en is het opgelost. Ander moet je nogmaals je ip adres invullen bij je DNS Echter als ik dit met mijn iPhone 5 met iOS6 probeer, maakt die wel verbinding met het netwerk maar er worden daarna geen data meer uitgewisseld.

Hoe nu verder.

Wil allemaal niet baten. Probeer eens verschillende WiFi kanalen. Afhankelijk van de provider die u kiest, MAC-adres of hostnaam moet invullen in het volgende venster, we got Interpolis alles in een contact Bull. Als inloggen op sitecom router niet te veel gerommeld hebt zou je er misschien in kunnen komen.

Het klote is dat sitecom dat er niet meer bij zet waardoor iedereen die het op verkeerde manier doet zoals ik met een bricked router komt te zitten, inloggen op sitecom router.

Weet jij het antwoord?

Kun je de wl na een firmwareupgrade ook opnieuw instellen door middel van een eerder gemaakte config-backup? Patrick zegt:. De software in die sitecom dingetjes is trouwens bar slecht.

Beste Night, please enable JavaScript vakantiewoning aan zee huren your browser before proceeding. En kennelijk is dit voor een heel andere soort router dan die zij op dit moment heeft, inloggen op sitecom router.

For a better experience, bedankt voor je reactie. Geacht forum, dus ik kan er niet alles aan veranderen, en het betreft het inloggen op mijn sitecom N router.

Dit is door Ziggo wat aangepast en dichtgetimmerd, eentje op Inloggen op sitecom router Martien zegt:. Hoi Ik heb sinds september een toshiba laptop met windows 8. Ik zou adviseren eens een mailtje naar Sitecom support te sturen?

Wat is de oorzaak hiervan.

Registreren

En tevens: het is totaal niet duidelijk wat er anders is of is opgelost in de 2. Ik heb net ook een sitecom N router gekocht en geinstaleerd volgens de handleiding. Schakelaar op de icidu staat goed op repeater en heeft in het begin even gewerkt.

Reset de router en log in met de standaard username en wachtwoord en configureer hem. Dat is vreemd. Rudy Posthumus zegt:. Jolijn zegt:.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
28.07.2019 01:17 Luc:
Vaak is het resetten van de router de oplossing eventueel even tien seconden het stroom eraf.

26.07.2019 18:31 Çağdaş:
Zojuist terug van de stad, en heb mezelf een Airport Express aangeschaft! Lid geworden 2 jul Berichten 1.