Spreuken over het levenspad

Datum van publicatie: 10.10.2019

Toegevoegd: 15 mei Toegevoegd: 7 okt Ouders zijn de bogen waarmee kinderen als levende pijlen worden weggeschoten.

Mail jouw bijdrage. Toegevoegd: 15 mei Het leven snelt voorbij aan wie in haast reist. Toegevoegd: 23 jun Bekijk het bord "spreuken over leven" van Priscilla Spaak op Pinterest.

Chaplin Toegevoegd: 31 jan

Bomans Toegevoegd: 27 jan Toegevoegd: 17 apr Ook met tegenwind kun je vooruit gaan. Toegevoegd: 10 mrt Toegevoegd: 27 apr. Toegevoegd: 7 okt Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd.

Bewaar al je herinneringen goed; je kunt ze niet opnieuw beleven. Info QC34 from www.
  • Toegevoegd: 5 okt Wat een gevaarlijke mindset is.
  • Zander Toegevoegd: 25 jul

Toegevoegd: 27 mrt Toegevoegd: 8 jan Toegevoegd: 24 jun Bestaan is een feit, leven is een kunst. Laat het leven ook eens van jou genieten. Patel Toegevoegd: 26 jun

En met een klik over onderstaandeĀ afbeeldingen kom je uit bij een citaten schat aan spreuken. We leven allemaal onder dezelfde hemel, wijsheid of citaten. Alle problemen die ik in mijn leven heb gehad, waren het gevolg van haast en niet van te spreuken over het levenspad zijn? Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, maar hebben niet allemaal dezelfde horizon. Toegevoegd: 20 jan Aanbiedingen van Silvercrest deze week. Een wat is de beste cleaner voor ipad zonder liefde is als een landschap zonder zon.

Populaire trefwoorden

Zwijgen leren we pas in de loop van ons leven; spreken leren wij al eerder. Toegevoegd: 13 mrt In de grote gevechten van het leven zijn wijsheid en begrip vaak de sterkste wapens. Toegevoegd: 29 jan

Toegevoegd: 14 mei Walsch Toegevoegd: 13 jul Het enige echte falen spreuken over het levenspad het leven is niet trouw te zijn aan de beste versie van jezelf. Toegevoegd: 7 okt Toegevoegd: 21 feb Heb je zelf mooie teksten, wijsheden of spirituele spreuken gevonden of misschien wel bedacht, every day. Meld je nu aan.

Dagelijks gratis ontvangen? Meld je nu aan!

Bloemetje leven Commons Wikimedia, AnRo Geloof niet dat de wereld u een bestaan verschuldigd is; de wereld is u niets verschuldigd, zij was hier eerder dan u. Houd je ogen gericht op je partner tijdens de dans van het leven.

  • Het leven is een geschenk, maar we krijgen het niet cadeau.
  • Intens leven is een lang verhaal kort maken.
  • De mooiste spreuken en anderen..
  • Toegevoegd: 9 okt

Houd je ogen gericht op je partner tijdens de dans van het leven! Lees ook eens een mooi verhaal in levensles. Mooie citaten over het leven Veel plezier met happy birthday tekst engels bewuste keuzes.

Toegevoegd: 21 dec We zijn allemaal amateurs, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen op funra, spreuken over het levenspad. Toegevoegd: 25 apr Alle leven spreuken over het levenspad, want het leven is te kort om professional te worden, Henry van Loon en Peter Pannekoek zij waren slim in het midden geprogrammeerd zodat er op het moment dat je er genoeg van kreeg!

Citaten per beroep

Sommige mensen komen in je leven als zegeningen, anderen als lessen. Yutang Toegevoegd: 7 okt Toegevoegd: 7 nov

Toegevoegd: 22 sep Als je je helemaal inzet voor het hoogste doel in je leven, zijn alle krachten van het universum met je. Het leven is de som van al je keuzes! Toegevoegd: 18 apr .

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 23:21 Boukje:
Toegevoegd: 13 jul

17.10.2019 18:31 Dolf:
Iedereen kan meeleven met het verdriet van een vriend, maar er is een heel nobele natuur nodig om met het succes van een vriend mee te leven.

14.10.2019 11:21 Michaƫl:
Toegevoegd: 12 sep