Wel verbonden geen internet ziggo

Datum van publicatie: 17.10.2019

Het is op zich wel mogelijk om die twee te verbinden maar het is een stappenplan instellingen wat je moet doorlopen om geen probleempjes te krijgen.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Hey Mcvanstraeten.

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Dit topic is gesloten. Maar het probleem blijft. Mooi werk. Wat zou het dan kunnen zijn waardoor dit steeds gebeurt?

Heb je nog andere apparatuur, wel verbonden geen internet ziggo. Daarna alles opnieuw opgestart en toen werkte het weer even perfect, We willen je natuurlijk graag helpen bij dit probleem. Hallo maartenv84, maar na een uurtje weer exact hetzelfde probleem! Aanstaande woensdag komt er een nieuwe monteur langs maar ik kan niet werken.

Waar vind ik de up- en downstreamwaardes van mijn modem.

Wat wil je fiksen?

Op een gegeven moment had niets in huis meer verbinding maar dat is nu hersteld. Kan het misschien daardoor komen dat het probleem zich voordoet? Toegestane bestandstypes:. Hoe gaat het nu? Als gevolg daarvan wordt dan ook de kabelinterface gereset waarbij het modem zich opnieuw gaat initialiseren en registreren bij de CMTS. In ieder geval alvast enorm bedankt!

Delen Tweet Delen Delen. Ik kon eerst wel de laptop aansluiten, zei het altijd met moeite. Dat heb ik gedaan terwijl ik met de klantenservice van de Ziggo aan de telefoon zat!

That might mean we need to live on less!

Registreren

Ik denk dat het probleem in mijn modem zit. Het laatste jaar niet meer. Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community.

Eerste keer. Dit alles maakt deze vermoedens alleen maar sterker. Probeer het nog een keer over een paar minuten, wel verbonden geen internet ziggo. Be rt jou handleiding van de mediabox heb ik voor mijn trip uitgeprobeerd maar ik denk dat ik daar iets fout gedaan heb? Welke apparatuur heb je om TV te kijken!

Werkt het traag of helemaal niet?

Ik zie dat de monteur is geweest en dat je AOP is vervangen en alles werkend is achtergelaten. Ik heb vanochtend in de woonkamer op 2 meter afstand van de modem zitten werken en heb geen problemen ervaren. Welkom Nog geen account? Ik kwam niet uit op gateway modus.

  • Hoi Mcvanstraeten Erg lastig natuurlijk en begrijp dat je het niet meer ziet zitten omdat je al vaker problemen hebt gehad.
  • Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community.
  • Hier moet ik mij inloggen om op het bedrijfsnetwerk te komen.
  • Was dat bij jou ook het geval?

In ieder geval meer dan ik kan doen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Bedankt voor alle hulp. Nu is alles precies zo aangesloten op de AOP zoals Ziggo het graag ziet. Groet, start de Connect Box weer opnieuw op. Ik hoor graag of u mij verder kunt helpen. Wanneer ik de voeding van de Connect Box er dan uittrek en een minuutje later weer erin doe, wel verbonden geen internet ziggo, Evert.

Het is wat is betalingskenmerk hm te bevelen om de box na de verwijdering van de UTP kabel 30 seconden van de stroom te halen voor een verse netwerk startup van zijn eigen systeem en verbinding via wel verbonden geen internet ziggo coax kabel.

Laat even weten hoe de afloop is. Ik zie dat de monteur is geweest en dat je AOP is vervangen en alles werkend is achtergelaten. Gegroet, het ga je goed en je verbindingen en apparatuur ook!

Afgelopen week woensdag is de monteur langsgekomen en heeft de splitter evenals de verlenging vernieuwd. Mijn laptop geeft aan dat het verbonden is maar er is geen een internetvebinding. De drie meldingen die plaatsvinden in worden tijdens die initialisatie gelogd door het modem.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.10.2019 00:46 Wiggert:
Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

23.10.2019 23:57 Gradus:
Ja Nee.

25.10.2019 09:06 Remy:
Eerste keer? Maar goed, als die drie berichten in de laatste drie berichten in de log zijn dan hebben die 3 à 4 andere keren niet geleid tot een melding van het modem in de DOCSIS log en ook zijn de getoonde downstream waarden geen aanleiding om aan te nemen dat er sprake is van signaalproblemen.