Camping saalbach hinterglemm oostenrijk

Datum van publicatie: 09.08.2019

Bezirk Zell am See - Salzburg - Oostenrijk. Wifi was perfect en gratis net als de douches. Restaurant, vlotte en vriendelijke bediening, complete, smakelijke dagmenu's.

Verwerk aanvraag. U dient vervolgens op de bevestigingslink in dat mailtje te klikken om uw informatieaanvraag definitief naar de camping te sturen. Lijst wordt bijgewerkt In ons restaurant wordt u verwend met regionale en internationale specialiteiten, ook is ontbijt en halfpension mogelijk! Meer informatie..

Komende vanuit het zuiden over de B n Maishofen voor de tunnel rechts, daarna campingborden camping saalbach hinterglemm oostenrijk. Gereisd Met partner in juni Nuttige review 0. Het prettige geluid van het riviertje direct gelegen aan de achterzijde van de camping compenseert het enigszins. De camping heeft speeltoestellen, kookgelegenheid en een broodjesservice. Zowel in de zomer als in de winter biedt onze moderne ruimte alle  voorzieningen die u zou willen.

Gemiddelde beoordeling: 8,4.

Sorteer op. Egypte Nederland Kroatië Portugal Oostenrijk. Opening Time Geldig vanaf  Premiumweergave op Camping. Indruk terrein.

Tirol Camp Wintermagie Opening Time Geldig vanaf  Widget met beoordelingen van mijn camping voor mijn eigen website? Bezig met laden Hotel Salzburg. Kampeerders reviews Camping Neunbrunnen am Waldsee heeft nog geen reviews van kampeerders? Zomer Wellness Dagen Geldig vanaf Deze camping aanbevelen Selecteer een van de onderstaande mogelijkheden om deze camping aan te bevelen aan vrienden en bekenden:.

Fantastisch

Prijs voor een overnachting heel schappelijk. Gratis annuleren. Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 3x per maand een e-mail met het laatste nieuws en tips van ACSI Eurocampings, informatie over de andere producten van ACSI en zo nu en dan advertenties van derden.

Speciale Aanbieding Pakketaanbieding.

OK Met behulp van camping saalbach hinterglemm oostenrijk kunnen wij onze diensten leveren. Hotel Alpine Palace. Voor dit gedeelte van de camping geldt dat de auto's op de parkeerplaats geparkeerd dienen te worden. Meer informatie Uitchecken - - - -. Camping Neunbrunnen bestaat uit een ouder en een nieuw gedeelte.

Vooral een wandel camping

Limak Lara de Luxe Resort. Gereisd Met partner in december Nuttige review 0. Deze informatie wordt door de campingbeheerder ingevuld.

Mooie omgeving. Gemiddelde beoordeling Bekijk 1 beoordelingen? Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Prachtig sanitair. Grand Park Lara. Gratis skibus? Opening Time Dagtarief op de standplaats incl? Wel veel seizoenplaatsen, daardoor ook veel mensen afwezig.

Het prettige geluid van het riviertje direct gelegen aan de achterzijde van de camping compenseert het enigszins. Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Saturn Palace.

Voor dit gedeelte van de camping geldt dat de auto's op de parkeerplaats geparkeerd dienen te worden. Alpin Juwel. Categorie: 3 Verklaring categorie Categorie Hoe wordt de catagorie bepaald.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.08.2019 04:00 Sanja:
Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping.

19.08.2019 06:26 Zander:
De specialiteit van de regio! Bijzondere accommodaties.