Guus meeuwis jouw hand songtekst

Datum van publicatie: 17.10.2019

Neem mijn hand. Dat komt door jou Engelse vertaling. En je vroeg me hoe het met me ging En ik lachte en zei Ik doe nog altijd mijn ding Binnenkort ben ik weer in het land En ik keek naar jouw hand Jouw mooie hand Door de kou en het leven verdoofd We keken en zwegen Nooit de liefde gekregen Die ons was beloofd Ik keek naar jouw hand Door de kou en het leven verdoofd We keken en zwegen Nooit de liefde gekregen Die ons was beloofd Het is waar, de wereld is klein En ik dacht dit had altijd van ons moeten zijn.

Loop met me mee. Carpe Diem Baby. Dat komt door jou. Songtekst Ik zag jou staan Alleen in de sneeuw Het mooiste moment Van deze eeuw En ik dacht de wereld is klein En ik wist dit had altijd van ons kunnen zijn Hoe zijn wij hier in godsnaam beland En ik keek naar jouw hand Ik keek naar jou hand Door de kou en het leven verdoofd We keken en zwegen Nooit de liefde gekregen Die ons was beloofd De wind in jouw haar En je stem net als toen.

Gerelateerde tracks. Waar Je Ook Bent.

Met Diggy Dex maakt hij een muzikaal jaaroverzicht met het nummer Tabee. Armen Open Guus Meeuwis. Hero Of The Day. Duizend kleine stukjes.

Zonder Jou Guus Meeuwis. Haven in zicht Duitse vertaling. Per spoor.

Guus Meeuwis Lyrics

Voor jou alleen. Global Top The Outlaw Thorn. Diep in mijn hart duet. Dat komt door jou Engelse vertaling. Sad But True.

  • Kom we gaan.
  • Dat komt door jou Engelse vertaling. Jou gelukkig zien.

Guus Meeuwis. Schouder aan Schouder Engelse vertaling. My Friend Of Misery. Brabant Engelse vertaling. Mooier dan ik dacht Duitse vertaling.

Kom We Gaan

Laat het maar stromen. Zal ik er zijn. Through The Never.

Verliefd zijn. Of Wolf And Man. The Memory Remains. Carpe Diem Baby. This is a night Het is een nacht. Gevallen of gevlogen. Verliefd zijn is veel leuker.

Artiestinformatie

The Memory Remains. Daar laat Meeuwis een nieuw nummer, Zonder Jou, horen dat later die maand als nieuwe track verschijnt. Kus van mij. Hoe ik lopen moet.

Per spoor. Laat het maar stromen. Op dat moment vervangt hij Marco Borsato die zijn stoel ter beschikking stelt. Doe de gordijnen dicht. Genoten Guus Meeuwis. Low Man's Lyric.

Songteksten

Dag als vandaag. Sad But True. In staat de zanger met Tranen Gelachen op nummer 1. Met Diggy Dex maakt hij een muzikaal jaaroverzicht met het nummer Tabee.

Diggy Dex. Zeen van tijd. Wat zou Elvis doen. Je Staat Niet Alleen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: