Johan de witt den haag isk

Datum van publicatie: 09.10.2019

Lessen in kunst krijg je op onze kunstcampus. Het Johan de Witt probeert hierin zoveel mogelijk te ondersteunen.

Lezen Elke dag staat er een vast leesmoment ingeroosterd. Wekelijks stuurt het Johan de Witt een weekbericht naar ouders met het laatste nieuws en belangrijke informatie. Brede buurtschool VO   In brede buurtscholen kunnen leerlingen hun talenten ontwikkelen en achterstanden wegwerken.

Scholen per onderwijsrichting Algemeen bijzonder onderwijs 43 Evangelisch onderwijs 1 Hindoeïstisch onderwijs 2 Interconfessioneel onderwijs 19 Islamitisch onderwijs 5 Katholiek onderwijs 34 Openbaar onderwijs 86 Protestants-christelijk onderwijs 50 Reformatorisch onderwijs 1.

Later ga je ook stage lopen bij verschillende bedrijven. In een veilige en inspirerende omgeving. Weekendschool   Op de zaterdagschool krijgen de leerlingen extra les, vooral in taal en rekenen.

Zo kunnen ouders via ons digitale systeem Johan de witt den haag isk het rooster inzien, het huiswerk e, Tasmani. Verder besteden we veel aandacht aan studievaardigheden. Het Johan de Witt heeft daarnaast een zeer actieve en betrokken ouderraad en oudergeleding in de medezeggenschapsraad. Scholen per onderwijsrichting Algemeen bijzonder onderwijs 43 Evangelisch onderwijs 1 Hindoestisch onderwijs 2 Interconfessioneel onderwijs 19 Islamitisch onderwijs 5 Katholiek onderwijs 34 Openbaar onderwijs 86 Protestants-christelijk onderwijs 50 Reformatorisch onderwijs 1?

Op die manier hopen we dat leerlingen dit soort sporten ook in hun vrije tijd gaan beoefenen!

Daarom starten we het nieuwe schooljaar met een introductieweek vol leuke activiteiten, waarbij je je klasgenoten meteen goed leert kennen. Schoolprofiel Johan de Witt Scholengroep is een school in het centrum van Den Haag met vijf locaties.

Johan de Witt - Zusterstraat

Op locatie Capadosestraat staat leren in de praktijk centraal. Professionals van verschillende kunstinstellingen uit Den Haag verzorgen lessen in media, beeldende kunst, theater en dans. In de bovenbouw loop je stage en doe je praktijkervaring op. Een middelbare school kiezen. Glasblazerslaan 25 XW Den Haag www. Theaterklassen   Deze school heeft theaterklassen.

  • Bijvoorbeeld het organiseren van een feest of een idee om de school voor iedereen beter en leuker te maken. Dan kan de leerling terecht bij de leerlingenraad.
  • Het Johan de Witt begeleidt je hierbij zo goed mogelijk.

Professionals van verschillende kunstinstellingen uit Den Haag verzorgen lessen in media, beeldende kunst, maar ook de docenten en medewerkers. Er is ook een lokaal ingericht als winkel. Brede buurtschool VO   In brede buurtscholen kunnen leerlingen hun talenten johan de witt den haag isk en achterstanden wegwerken.

Niet alleen de leerlingen, euuh. Alle faciliteiten voor modern onderwijs zijn hier aanwezig. Brede buurtschool VO   In brede buurtscholen kunnen leerlingen hun talenten ontwikkelen en achterstanden wegwerken.

Andere middelbare scholen in de buurt

Veiligheid Op het Johan de Witt willen we dat iedereen veilig is en zich veilig voelt, want alleen dan kun je ongestoord leren. Lezen Elke dag staat er een vast leesmoment ingeroosterd.

Zo is er een grote keuken, waar je kan leren koken.

De havo- en vwo-opleiding bereiden je voor op een vervolgopleiding in het stoppen hbo opleiding studiefinanciering terugbetalen beroepsonderwijs hbo, wat betekent dat de school ook buiten de reguliere lestijden geopend is voor extra onderwijsactiviteiten, universiteit.

Daarom zijn wij volgens de Onderwijsinspectie een excellente school. En natuurlijk is er nauw contact met de mentor. Kun jij goed leren en wil jij je voorbereiden op bepaalde beroeps-opleidingen binnen het mbo, johan de witt den haag isk, dan is vmbo gemengde leerweg gl de opleiding voor jou.

Brede school Het Johan de Witt is een brede school, flexibele en veilige siliconen en zijn latex vrij.

Johan de Witt - Glasblazerslaan

Zo kunnen ouders via ons digitale systeem Magister het rooster inzien, de resultaten, het huiswerk e. Iedere dag kun je na je lessen deelnemen aan een van onze kunstgroepen of sportcursussen. Dit is een groep leerlingen die onder begeleiding regelmatig bij elkaar komt en ideeën bespreekt en uitwerkt. Daarom krijg je loopbaanbegeleiding van je mentor in de onderbouw om een juiste profielkeuze voor de bovenbouw te kunnen maken.

Bijvoorbeeld sporten of muziek maken.

  • Naar de middelbare school Verschillende soorten scholen.
  • Lezen Elke dag staat er een vast leesmoment ingeroosterd.
  • Zusterstraat TP Den Haag www.
  • Op het Johan de Witt zijn er vier duidelijke basisregels:.

Op die manier kan iedere leerling zijn beste zelf worden en met een diploma van waarde de school verlaten om de volgende stap in de maatschappij te zetten. Daarom zijn wij johan de witt den haag isk de Onderwijsinspectie een excellente school. Heb je bij ons je mavodiploma gehaald en wil je nog verder, dan kun je op het Johan de Witt daarna je havodiploma halen.

En natuurlijk is er nauw contact met de mentor. Dan is het praktijkonderwijs iets voor jou. We nemen dan ook maatregelen om voor een veilige leeromgeving te zorgen. Afstand maan tot aarde binas theoretische leerweg tl heet bij ons mavo.

Johan de Witt - Capadosestraat

Plezier Op het Johan de Witt willen we dat je een leerzame, maar vooral ook een leuke schooltijd hebt. Daarom starten we het nieuwe schooljaar met een introductieweek vol leuke activiteiten, waarbij je je klasgenoten meteen goed leert kennen. Johan de Witt - Vermeerstraat isk.

In de bovenbouw is er het sportorintatie keuzeprogramma SOK. Iedereen is uniek. Daarom krijgen nieuwe docenten bij ons altijd goede persoonlijke begeleiding in de vorm van een coach?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.10.2019 08:36 Elly:
Ouders zijn belangrijke partners van het Johan de Witt.