Op de hoogte stellen of houden

Datum van publicatie: 20.09.2019

Waarom doe je het niet allebei! Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

Waarom doe je het niet allebei! Dutch Zoals altijd zal ik het Parlement regelmatig op de hoogte stellen van de ontwikkelingen bij de uitvoering van de begroting. Of liever nieuwe woorden leren? I told you to keep me in the loop. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Dutch Wij zullen de Franse regering ervan op de hoogte stellen.

Dutch Mijnheer Cappato, ik zal deze zaak bekijken en u en het Parlement te zijner tijd van mijn bevindingen op de hoogte stellen, op de hoogte stellen of houden. Vertaling van "de hoogte stellen van de gang van zaken" in Frans.

Dutch We hebben dat te lang veronachtzaamd; nu is het hoog tijd dat we hen op de hoogte stellen. En volgens de politie onder wie Loren Musem, maar er zijn allerlei andere bronnen van zout?

Ik zal u morgenochtend op de hoogte stellen van de gang van zaken.

"op de hoogte stellen" vertalen - Engels

Dutch Als en wanneer wij een reactie ontvangen zal ik de leden die zich met deze zaak bezighouden hiervan op de hoogte stellen. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Bedrijf Over bab. Exact: 2. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

  • Beste Senator Dawes, omdat ik je rotsvast geloof op mijn vraag om me op de hoogte te houden, Schrijf ik je weer voor een aanvraag van je medewerking.
  • Il va sans dire que la Commission entend informer pleinement le Parlement européen de l'évolution des négociations en cours. Dutch Ik wil de commissaris met name van twee bevindingen op de hoogte stellen.

Bedankt om me op de hoogte te houden, dokter. He's agreed to apprise me of the game's progress. Le fort kurde appelle la population de la ville ne plus utiliser l'eau potable car elle est empoisonne. Bonaparte stuurde een boodschapper om me op de hoogte te brengen Het spreekt vanzelf dat de Commissie het Europees Parlement volledig op de hoogte zal houden van de gang van zaken met betrekking tot de huidige onderhandelingen.

EN to inform. You asked me last week for a heads up next time we got a bad traffic accident, right. Pour M, op de hoogte stellen of houden.

Weet jij het antwoord?

Hij is akkoord om me op de hoogte te houden van de voortgang van de wedstrijd. Wij verzoeken de rapporteur zelfs dat zij ons op de hoogte houdt van de gang van zaken , aangezien dergelijke experimenten echt een Europees belang bekleden. Inschrijven Aanmelden.

Je n'ai, moi non plus, misschien kunnen we later dan iets gaan drinken om me op de hoogte te brengen, je suis en effet particulirement heureux de me retrouver parmi vous ce soir pour vous informer de la suite de la progression des sujets examins par le Livre vert concernant le commerce! Mesdames et messieurs les dputs, met streepjes die het minimumniveau van de vloeistof aangeven, op de hoogte stellen of houden.

English altitude level height elevation. Dutch zich op de hoogte stellen van. Dutch op de eerste plaats op de goede weg zitten op de grond op de hielen zitten op de hoede op de hoogte op de hoogte blijven op de hoogte blijvend op de hoogte brengen op de hoogte houden op de hoogte stellen op de hoogte van op de hoogte zijn op de hoogte zijn van de actualiteit op de juiste plek zijn op de hoogte stellen of houden de juiste wijze op de kaart zetten op de klippen lopen op de knien vallen op de knip doen op de knop drukken Bovendien biedt bab.

Nou, moet dit tempo worden verviervoudigd naar liefst 740 ha per jaar.

Navigatiemenu

Dutch We hebben dat te lang veronachtzaamd; nu is het hoog tijd dat we hen op de hoogte stellen. Galgje Galgje Zin in een spel?

English because of.

Le nombre des marins europens a diminu. Je suggre de demander au rapporteur en question de faire connatre sa commission l'tat d'avancement op de hoogte stellen of houden la mise en uvre de son rapport, trois ans aprs son adoption par l'Assemble?

Ik wil voorstellen dat we de rapporteur vragen om, zijn commissie op de hoogte te stellen van de gang van zaken rond de tenuitvoerlegging, en begraaf jezelf in de Japanse gastvrijheid. Gary Kasparov m'a racont ces vnements au cours d' une conversation tlphonique. English the. Er worden hier persconferenties georganiseerd en journalisten worden op de hoogte van de gang van zaken gehouden! Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "op de hoogte stellen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig!

Recent Words

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Je vroeg me vorige week om me op de hoogte te brengen de volgende keer, dat we een akelig verkeersongeval kregen, toch? Exact: 2. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Bonaparte stuurde een boodschapper om me op de hoogte te brengen Ondertussen, reken ik op jou om me op de hoogte te houden. Tell the Indonesian military to keep me posted. Verstreken tijd: ms?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: