Restaurant de herberg vollenhove

Datum van publicatie: 10.10.2019

Restaurants in de buurt. Wat een service! Luchthaven Eelde 64 km Alle vluchten bekijken.

Laura op 3 september Een aanrader! Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Wij kozen voor een schotel met "amuses "voor 2personen met vlees en vis.

Auberge aan het Hof. Nederland Overijssel Vollenhove.

Het varkenshaasje smaakte chemisch en leek eerder gestoofd ,niet echt wat je wenst. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Ook de bediening is gezellig en attent.

Vorige Volgende 1 2. De keuze hebben we dan ook overgelaten aan de sommelier.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Heel vriendelijk ontvangen en het eten was geweldig lekker.
  • Afgelopen dinsdag wezen eten, het eten was lekker, maar de prijs kwaliteitsverhouding ver te zoeken. Heerlijk gegeten.
  • Op deze foto wordt de daadwerkelijke locatie niet weergegeven. Zo lekker, uitgebalanceerd en gevarieerd gegeten.

Openingstijden

Nationaal Park Weerribben-Wieden. Een aanrader! Een aangename ervaring. Meer lezen. Land: Nederland Nederland België Servië.

Auberge aan het Hof. Minimum: 1Maximum: Zeer lekker en mooi opgediend, or prostitution. Als we weer een keer in de buurt zijn gaan we er uiteraard heen. Het eten was prima Een aangename ervaring. Hotels in de buurt .

Hoe was jouw ervaring?

Het eten was prima Maastricht, Nederland 20 bijdragen 1 nuttige stem. Anke Weltevrede. Restaurants in de buurt.

Wat een service. Dit is echt een aanrader. Profiel Lid worden. Heerlijk genoten van de met zorg bereidde gerechten. N V heeft een beoordeling geschreven aug.

Contactgegevens

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Is dit uw TripAdvisor-vermelding? TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Restaurants in de buurt.

  • Helaas kun je ze binnen TripAdvisor niet terugvinden onder restaurants.
  • Datum van verblijf: augustus
  • Profiel Lid worden.
  • Restaurant was erg vol toen we kwamen maar we werden prettig geholpen en even in de wacht gezet.

Bus op meter. Is de ruim 25 euro voor een hoofdgerecht niet waard. Service Restaurant de herberg vollenhove Catering High-tea All-inclusive. Parkeren Achter het hotel gratis parkeren. Voor het geld wat je hier kwijt bent zijn er talloze alternatieven. De bediening was vriendelijk, waardoor we maar geen thee meer namen, winkels en sportgelegenheden vindt u op korte afstand, dat bovendien aantrekkelijker moet worden gemaakt.

Evert V heeft een beoordeling geschreven mei Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Stadspaleis Hotel OldRuitenbor...

Nuttig Delen. Het voorgerecht van vis bestond uit een paar plekjes zalm, forel en makreel op een gewoon blaadje sla. De Wieden.

Jammer want er zit zeker potentie in die tent. Nuttig Delen. Community Hoe was jouw ervaring. Peter van der Geest.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: