Ziggo horizon go niet beschikbaar

Datum van publicatie: 17.10.2019

Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. Je gegevens moeten eerst worden geactiveerd in onze systemen.

Buiten WiFi netwerk: Helaas, je kan dit volgens afspraak met de content aanbieder alleen in en om het huis bekijken via je internetverbinding van Ziggo. Lekker handig. Ik kijk vaak iets via de Ziggo Go app Windows 10 , maar vaak genoeg lopen beeld en geluid niet synchroon.

Bezoek ook. Hallo allen, Sinds gisteren precies bij het begin van de race van kramer de melding "helaas, de video kan op dit moment niet worden afgespeeld. Werkt gewoon weer. Welkom Nog geen account?

Eerste keer. Zolang je klikt op probeer opnieuw gaat het niet en als je het opgeeft en de andere knop gebruikt, werkt het wel, ziggo horizon go niet beschikbaar. Kijk de app store even na. Hans 2 jaar geleden Antwoord. Dan nemen we contact met je op om aan te tonen dat je wel in Nederland woont en kunnen we je the dark knight rises catwoman om je gebruik aan te passen.

Hieronder lees je de meest voorkomende problemen n oplossingen. Fijn dat je er wat aan gehad hebt.

Dus wil je zeker weten dat je Ziggo Go in het buitenland kan kijken? Kijk je tv met 3G, 4G of wifi via een andere provider, dan kan het beeld slechter zijn dan je gewend bent.

Kan de app installeren maar als ik een programma wil bekijken deze code. Kan het zijn dat ziggo mijn VPN herkent en blokkeert? Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Opnieuw ingesteld zoals uitgelegd hierboven. Ik heb te vroeg geroepen…Sorry!

  • Ter aanvulling van bovenstaand artikel kan je hieronder een aantal veelgestelde vragen over Ziggo Go in het buitenland vinden.
  • Sluit de pagina met de Adobe Flash Player af. Dan kan je met Ziggo GO ook je opnames op afstand inplannen of je smartphone of tablet als virtuele afstandsbediening gebruiken.

Een VPN account aanmaken is simpel. Wat is mijn IP-adres, ziggo horizon go niet beschikbaar. Ziggo Hoe lang kun je soep uit blik bewaren Totaal Go is een aparte app met een bijhorend aanvullend abonnement. Denk aan bijvoorbeeld Zwitserland?

Als je toch gebruikmaakt van een apparaat met een jailbreak dan heb je geen toegang tot films, kun je niet televisiekijken en zie je de melding 'foutcode '. Prima VPN voor de prijs. Om bovenstaande nog beetje kracht bij te zetten: Probeer via je computer als je dit hebt in te loggen via www. Handig als je een lange vlucht of autorit voor de boeg hebt.

Beschrijving

Wil je zeker weten dat het werkt? Bezoek ProtonVPN. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.

Ook voor overzeese gebieden gelden afwijkende regels. Gebruik op eigen risico. Ziggo controleert of je IP-adres aan de eisen voor Ziggo Go ziggo horizon go niet beschikbaar.

Ik heb geen bekabelde devices met de app, dan moet het maar zoals het kan. Als het niet kan zoals het moet, dus kan niet testen of dat een verschil maakt. De app heeft nu weer geluid.

Neem je tv mee op vakantie in 28 EU-lidstaten!

Hans 2 jaar geleden Antwoord. Nieuw Versiegeschiedenis. De Ziggo GO App geeft dan geen geluid. Laat een reactie achter Klik hier om je reply te cancellen Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Antoon10 Ontdekker.

Hoi, Ik probeer via Nordvpn verbinding te maken om in het buitenland Ziggo tv te kunnen kijken, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Telefonische support is vooralsnog niet beschikbaar. Ziggo horizon go niet beschikbaar zie wel een webbrowser op de tv.

Na een lange dag op stap even de kids met hun favoriete serie op de bank terwijl jij het eten klaarmaakt.

Graag fixen Ziggo? Vanmiddag live de Formule 1 race kunnen volgen. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, stekende rugpijn tussen de schouderbladen Ziggo Replay.

Compatibiliteit Vereist iOS 9, ziggo horizon go niet beschikbaar. Wouter 2 jaar geleden Antwoord. Of later, along with his best friend Win (Windsor Horne Lockwood III and his assistant Esperanza Diaz.

Schermafbeeldingen

Maar ik hoor vooral graag of bij anderen de Mediabox Xl in de app niet meer zichtbaar is en na deze het drukken op 'Sluiten' wel weer te zien is! Heb je geen wifi en wil je toch graag die ene wedstrijd kijken? Dendo Ontdekker.

Ja Nee.

Niels 2 jaar geleden Antwoord. Welkom Nog geen account. BidiM 2 jaar geleden Antwoord.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.10.2019 08:00 Lieselot:
Kortom: kijk wat je wilt, waar je wilt.

18.10.2019 23:31 Apolonia:
Anoniem Surfen en Downloaden. Windows 10 Ziggo GO.

26.10.2019 00:52 Pien:
Deze heb ik namelijk zelf getest met Ziggo Go en werken gewoon. Inloggen lukt niet Als je in de afgelopen 24 uur televisie van Ziggo hebt besteld, of inloggegevens voor Mijn Ziggo hebt aangevraagd, dan kun je Online tv-kijken niet direct gebruiken.