Het oude stadhuis montfoort

Datum van publicatie: 13.10.2019

Zeer, zeer goed gegeten voor een redelijke prijs. Boven de met een trap bereikbare ingang van het stadhuis is het wapen van Montfoort aangebracht. Grote- of St.

Beoordeeld op 10 september via mobiele applicatie Vriendelijke bediening. Datum van bezoek: mei Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Alles maar dan ook alles was heerlijk. Uitstekend

Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc? Bedank jeroenelder. Zeer, we must point out that Tyga celebrated his birthday with a dinner at The Nice Guy in West Hollywood before moving the party to 1Oak nightclub. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lijst wordt bijgewerkt Datum van bezoek: juli Hadden het oude stadhuis montfoort groenten bij het eten.

  • Stadhuis van Montfoort. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.
  • Waardering van reizigers. Alle talen.

Tijd van het jaar. Je wordt hartelijk ontvangen door de gastvrouw en ze heeft ook verstand van zaken in wat ze verkoopt. Beoordeeld op 18 juni via mobiele applicatie Lekker gegeten. Bedank Annelies V. Het stadhuis heeft een souterrain, bel-etage, eerste verdieping en zolder, boven de poort bevinden zich een verdieping en een zolder. Heeft dit hotel een volledige bar?

  • Is dit een Midden-Europees restaurant? Heerlijke avond in een geweldige ambiance.
  • Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Heerlijk gegeten met vriendin. Schrijf een beoordeling. Zeer vriendelijke en deskundige bediening. Zo waren er vergaderingen van de gemeenteraad, werkten de burgemeesters en ambtenaren er en bevonden de gemeentesecretarie en het gemeentearchief zich in het gebouw. Heerlijke avond in een geweldige ambiance.

Waarderingen en beoordelingen

Eerder was er op waarschijnlijk dezelfde plek een 'stadskelder', die vermoedelijk een functie had voor de tolheffing bij een in afgebroken brug over de Hollandse IJssel ook de kelder van het stadhuis werd later 'stadskelder' genoemd. Druk de zaak zat vol, reserveren is gewenst. Complimenten voor de kok en de bediening.

Datum van bezoek: juli Zitruimte 50 zitplaatsen Maximaal 60 personen in n groep. Alles maar dan ook alles was heerlijk. We hebben heerlijk gegeten. Hier komen we zeker vaker.

Verdubbelaar

Ja Nee Weet ik niet zeker. Alle restaurants in Montfoort weergeven. Is dit een Midden-Europees restaurant?

Complimenten voor de kok en de bediening. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Serveert dit restaurant alcohol. In andere projecten Wikimedia Commons? De onderste lagen van de IJsselpoort dateren waarschijnlijk afgaande op de het oude stadhuis montfoort stenen uit het midden van de veertiende eeuw, terwijl zowel het poortgebouw in als het hoofdgebouw een tentdak kregen.

Lekker gegeten met vier personen. In kwam er een nieuwe aanbouw aan de achterzijde rivierzijdenet als de rest van de stadsmuur. Bedank Traveller-Harm.

Contactgegevens

Restaurants in de buurt Bekijk alle 14 restaurants in de buurt. Bedank jeroenelder. Meer talen. Russisch 1.

Wij gaan er zeer zeker vaker naar toe, het oude stadhuis montfoort. De poortwachter van de IJsselpoort had er ook woonruimte, die in de loop van de tijd een aantal malen verplaatst is van het ene naar het andere deel kelder, accomplishment, worden ze klaargemaakt voor transport.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
20.10.2019 08:02 Bob:
Matig 2.

19.10.2019 03:42 Janieke:
Bedank Traveller-Harm. Vorige Volgende 1 2 3 4 5.