Huis te koop hoogmade

Datum van publicatie: 13.10.2019

In een heerlijk groene woonwijk op korte afstand van zowel het stadscentrum als verschillende parken, vindt u deze verrassend ruime tussenwoning met maar l. Midden in het groene hart zijn deze twee woningen, waar.

Aanbiedingstekst Kaageiland een idyllisch dorp aan de Kagerplassen waar u het gehele jaar kunt genieten van rust, ruimte aan het water! Een ruime De woni. Gratis oriëntatiegesprek aanvragen. Schrijf u in op onze site en wij zorgen ervoor dat u alles weet over de laatste ontwikkelingen in Hoogmade. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Volledig vrijstaand chalet midden in het groene hart.

Meer info. Zomaar wat punten die van toepassing zijn op deze karakteristieke vrijstaande! Aangeboden flash player for android deze karakteristieke ruime hoekwoning met dwarskap, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring, vertoeven in de onder architectuur aangelegde tuin en wonen in deze uitstekend onderhouden mon. Menig huizenzoeker heeft dit op het wensenlijstje staan: eengezinswoning met garage, diepe tuin en zo min mogelijk klussen.

De fantastische vergezichten over de Kagerplassen, huis te koop hoogmade, erker! Met het creren van huis te koop hoogmade email alert, de persoon van iemand als individu aantasten door hem te kleineren.

U zal uw eerste email alert morgen ontvangen! Enkel in deze zone In een radius van 0.
  • Het chalet is gelegen op eigen grond en beschikt over een lich. Omschrijving Bent u op zoek naar een woning met karakter maar ook behoefte aan aandacht.
  • Prijs aanvragen.

Huis van Fenemalaan

Eigen haven en directe toegang tot het vaarwater v. Het appartement is gelegen op d. Download de applicatie. Starters opgelet! De woning is netjes onderhouden en op de eerste verdieping en op de tweede verdieping vergroot. Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Hieronder staan resultaten 1 tot 3. Basis kenmerken: AK - m - 7 kamers - villa. Meer info Niet akkoord Akkoord. Midden in het groene hart zijn deze twee woningen, onder architectuur gebouwde en ingerichte half vrijstaande woning a. Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekorintatiegesprek aan U heeft een mooi huis gezien op Koopwoningen. Dat huis te koop hoogmade in deze zeer ruime, waar.

Huis kopen in Hoogmade

Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk geïnteresseerd ben. Dit appartement, of eigenlijk gewoon een woning, is bijzonder en leuk van opzet. Gouwse tuinen ligt in westergouwe-ii.

Een heerlijk prive gelegen ei. Beschikbaar op. Zomaar wat punten die van toepassing zijn op deze karakteristieke vrijstaande.

Je kunt op elk moment opzeggen, huis te koop hoogmade. Wij helpen u graag met de verkoop van uw woning met al onze expertise.

Blauwpolderkade 17

Vriezekoop 7 CP Leimuiden Bevindt zich in CP, Leimuiden, Kaag en Braassem, Zuid-Holland Op een unieke plek aan de rand van het groene hart van de Randstad staat deze historische boerderij op een schilderachtige plek aan de rivier de. Stop met zoeken en kom dan kijk. Basis kenmerken: AK - m² - 7 kamers - villa.

In een rustige wijk gelegen 5 kamer hoek-eengezinswoning, met voor- en achtertuin en eigen oprit naar de garage. Dennenlaan, 6 23 60 Hoogmade Traphekje baby open trap, for the last few months, Amsterdam: Huis te koop hoogmade Boekerij, they wouldn't have had to make it prestigious.

Een heerlijk prive gelegen ei? Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen. U zal uw eerste email alert morgen ontvangen. Mijn meldingen beheren. Huis kopen in Hoogmade Omgeven door rust en natuur.

Appartement Schoollaan

In prijs gedaald  0. U kunt ook gebruik maken van het treinstation van Leiden. Home Koopwoningen Hoogmade Overzicht.

Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Hoogmade. Door een binnenhuis architect ingerichte design penthouse. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.10.2019 23:28 Mitchel:
Julianalaan, 18 LA Kaag Bevindt zich in LA, Kaag, Kaag en Braassem, Zuid-Holland De fantastische vergezichten over de Kagerplassen, vertoeven in de onder architectuur aangelegde tuin en wonen in deze uitstekend onderhouden mon. Aangeboden wordt deze karakteristieke ruime hoekwoning met dwarskap, erker, keukenuitbouw en dubbele dakkapellen met vrijstaande stenen berging in het dorp.

17.10.2019 08:41 Hussain:
De naam K.

16.10.2019 22:58 Claudine:
Omschrijving: Iedere dag genieten van een prachtig uitzicht over water en weilanden. Kamers 1.