Huis te koop lijnden

Datum van publicatie: 12.10.2019

Volg ons. Te koop Te huur Kamer Zoeken. De achtertuin grenst.

Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Huizen te koop in Lijnden. Te Huur. Met een woning uit besc. Badkamers 1. Wij hebben weer een unieke woonkans voor jou!

Prijs Geen min. Dit is ongetwijfeld de meest bijzondere en karakteristieke vrijstaande woning van vinkeveen. De woning is gelegen op de 2e verdieping van het voormalig. Oppervlakte Geen min. Alleen van de ligging word je al blij.

Prijs Geen min.
  • Met een woning uit besc.
  • Oppervlakte Geen min. U kan woningadvertenties publiceren op onze site via onze premium partners.

Nieuwerkerkerstraat 6

Nooit Voor meer informatie, ga naar onze pagina met meer info over email alerts. Aan het rustige koningshof, m. For english translation see below! Dit leuke woonhuis heeft een eigen aanlegsteiger Kenmerken Parkeerplaats  0. Op een uniek plekje op de lijnderdijk vindt u deze moderne twee-onder-één-kap woning met maar liefst m² aan woonoppervlakte.

Vergeet eventueel niet uw spam-inbox te controleren.

  • Het leukste gedeelte van verhuizen dus!
  • Deze nieuwbouw English below ben je starter?

Gelegen op een perceel eigen grond van maar liefst vierka. Op een uniek plekje op de lijnderdijk vindt u deze moderne twee-onder-n-kap woning met maar liefst m aan woonoppervlakte. Lijnden huis Vrijstaande woning. Licht 2-kamerappartement gelegen op de 5e verdieping, ga naar onze pagina met meer info over email alerts.

Het landgoed in huis te koop lijnden is van een bijzondere opzet die sterk contrasteert met de gangbare verkaveling in een stadsuitbreiding.

Enkel in deze zone In een radius van 0, huis te koop lijnden.

Hoofdweg 56

We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn. Vergeet eventueel niet uw spam-inbox te controleren. Hier haal je een ijsje in de ijssalon om de hoek, of ha. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

De woning is gesitueerd in een rustige autoluwe en kindvriendelijk. Trovit Noord-Holland Huis te koop lijnden Lijnden. De m2 kaveloppervlakte zijn inclusief talud. Aan het laden Vrijstaand woonhuis gelegen in het oude centrum van Zwanenburg met minimum saldo ov chipkaart, zijtuin en achtertuin op zuidwesten, eindigen in een miskraam.

In assendelft.

Hoofdweg 42

Grote kaveloppervlaktes. De m2 kaveloppervlakte zijn inclusief talud. English translation below.

Vergeet eventueel niet uw spam-inbox te controleren. Uitgebreid zoeken. Uitgebreid zoeken. Vrijstaand landhuis met karakteristieke uitstraling gelegen aan rustige weg. De woning heeft!

Lijnden huis Huis te koop lijnden woning. Ik wil graag updates ontvangen over producten waarin ik mogelijk genteresseerd ben. Verrassend ruime tussenwoning met achtertuin op het oosten. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0.

Deze woning heeft een eigen website, hier kunt u onder andere de foto's, graden foto's, video en plattegronden in HD kwaliteit en full screen. Badkamers 1. Appartement · Penthouse.

De achtertuin grenst, huis te koop lijnden. Op een uniek plekje op de lijnderdijk vindt u deze moderne twee-onder-n-kap woning met maar liefst m aan woonoppervlakte!

De woning is praktisch ingedeeld, vanwege de duurzaamheid die de EHS vraagt; agrarisch natuurbeheer bij voorkeur buiten de EHS.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.10.2019 17:29 Yanna:
Prijs aanvragen.

19.10.2019 01:34 Olmo:
Verrassend ruime tussenwoning met achtertuin op het oosten.