Met de ferry naar noorwegen

Datum van publicatie: 15.10.2019

U beschikt dan natuurlijk niet over een auto. Frederikshavn Denemarken — Oslo v.

Een hut is echter wel lekker, je hebt dan de hele overtocht een plek voor jezelf. Marketingtoestemmingen Email Directe post. Met de boot naar Noorwegen is in onze ogen de leukste manier om naar Noorwegen te reizen. Verder dien je rekening te houden met het feit dat enkele wegen en bergpassen niet geschikt zijn om met een caravan te bereiden.

Theoretisch gezien hoef je niet te reserveren en kun je op de bonnefooi naar de ferry.

Met de auto is natuurlijk niet zo snel als vliegen. Met name trajecten door bergpassen. Daar kunnen andere reizigers je eventueel extra tips geven. Persoonlijk hebben wij heerlijk geslapen. Een soort minicruise als start van uw vakantie dus. Fjordline richt zich meer op de prijsbewuste reiziger?

In de zomermaanden worden vanuit Flåm dagelijks kajak excursies georganiseerd. In Noorwegen zijn de medicijnen die het rijden beïnvloeden met een rood gevarendriehoekje gemerkt. Je vertrekt rond het middaguur in Kiel en komt de volgende morgen aan in Oslo.
  • De ferry naar Langesund wordt verzorgd door Fjord Line, een relatief nieuwe rederij in deze hoek van Europa.
  • Stena Line is interessanter wanneer je naar zuid Zweden reist.

Veerboten van Zweden naar Noorwegen

U moet zich hier meer de vorm van een hoofdweg bij voorstellen. Voordeel is echter wel dat de reis meestal mooier is. Dit is echter vele malen goedkoper dan een veerdienst vanaf Duitsland of Denemarken. Stromstad naar Sandefjord Veerboot. Zeker de gebieden buiten de grotere plaatsen zijn risicogebieden.

Op deze snelle veerboten kunt u dan ook geen hut boeken. Duur van de overtocht is 4½ uur.

Het is in ieder geval aan te raden om buiten het zomerseizoen winterbanden te gebruiken. Vooral de met de ferry naar noorwegen en minder kleine dorpjes waar de boot onderweg halt houdt zijn voor veel toeristen ronduit spectaculair. Frederikshaven - Oslo. Voor zover dit een snelweg genoemd mag worden? Met de boot naar Noorwegen is in onze ogen de leukste manier om naar Noorwegen te reizen.

Met auto Hirtshals-Larvik

Moderne appartementen met een perfecte ligging. Vergelijk altijd vooraf de vliegtickets. In mei en september kunt u genieten van de milde temperaturen en prachtige kleuren van de natuur. Zoeken met de reiszoeker.

Vergis u niet; de kosten voor deze tolwegen kunnen best wel hard oplopen. Haast onderweg is dus niet aan te raden. Reistips We willen graag dat je het in Noorwegen naar je zin hebt, met de ferry naar noorwegen, en zoveel mogelijk van je tijd geniet.

Of om met aankomst om De ferry naar Langesund wordt verzorgd door Fjord Line, een relatief nieuwe rederij in deze hoek van Europa. Medisch Geen inentingen noodzakelijk.

Kopenhagen

Bij Overtocht. De Stavanger Regio. We check over 1 million prices every day to ensure to ensure we get you a great deal!

De Hurtigruten vertreks dagelijks, dan vetrek je dus om uit Oslo, met de ferry naar noorwegen. Voor de terugreis zijn de tijden hetzelfde, en er wordt regelmatig aangelegd langs de kust? Op de Lofoten vormen de verschillende veerdiensten het cement dat de eilanden geografisch samenhoudt!

Noorwegen beschikt over een goed spoorwegennet dat loopt van Kristiansand in het zuiden tot Bod boven de poolcirkel. Autorijden met een promillage van meer dan 0,2 is hoe dan ook verboden.

De Noordkaap. Ook is het mogelijk een stoel inclusief maaltijd in het restaurant te reserveren.

Norske Noorwegen Reizen

Met de veerboot naar Noorwegen. Meer reismogelijkheden in Noorwegen. Op volgorde van lang naar kort zijn hier de verschillende overtochten die mogelijk zijn voor Nederlanders die met de ferry naar Noorwegen willen reizen:.

Het is echter niet verplicht om een retour te boeken.

Beschrijving De …. Offerte aanvragen? Alle informatie mbt deze brug en de trein is te vinden op de site van de organisatie oresundbrug oresundsbron. Vlieg overal in Noorwegen met Widere Airlines.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.10.2019 13:32 Agneta:
Aangezien je met de auto verder reist is de boottocht korter naar Oslo. U verblijft aan boot in de comfortabele cabine.