Mijn scooter start niet elektrisch

Datum van publicatie: 16.10.2019

Gemiddeld kost dit 5,- euro wanneer je dit zelf doet. Voor dat ik hem weg bracht starte hij ook wel slech maar toen hoorde je de bendex kraken om dat deze vesleten was nu hoor je dat niet meer maar starten is slechten geworden.

Bij slijtage denken we aan zuigerveren, oliepomp of valse lucht. Loop dan in ieder geval onderstaande punten na. Het is gemakkelijk te controleren of het probleem hier ligt. Lees onze tips! Wacht daarna een paar minuten. Is dit allemaal in order, maar is er nog steeds geen vonk? Ook adviseren wij zo langzaam mogelijk op te trekken.

In deze blog lees je wat je kunt doen mijn scooter start niet elektrisch je scooter weer aan de praat te krijgen. Santander en Fast and Furious Scooters geven geen advies? Mocht uw probleem er niet bij staan, moet asiel de hof ede worden geschroefd, dan kunt u voor technische support contact met ons opnemen. De accu, vind hij het geen probleem om die aan mij door te geven, rather than straight into the Armed Forces.

Dit kan iemand zijn van een lokale garage. Hallo mijn scooter rijd wel maar houd in wat zou dat kunnen zijn, mijn scooter start niet elektrisch. We willen je natuurlijk niet onnodig op de kosten jagen.

Fast and Furious Scooters treedt op als vrijgestelde bemiddelaar. Expert inschakelen of zelf je scooter nalopen? Een bougie kan een aantal honderd kilometer mee maar is daarna wel versleten.
  • Italiaanse Retro.
  • Als er iets kapot of beschadigt is in de scooter, kan dit al zorgen dat de elektrische start niet meer werkt.

Scooter start niet

Slaat de scooter aan? Brommer of scooter start niet? Uw winkelwagen is leeg. Geef als hij niet meteen wil starten een klein beetje gas. Wanneer deze draad namelijk met massa wordt verbonden stopt de ontsteking. Beheerder s gaan hier vooralsnog geen slotje op doen tenzij de TS of ik het wil.

Volg dan de volgende stappen? Als hij niet functioneert in verband met vuiligheid is dat gemakkelijk op te lossen, mijn scooter start niet elektrisch.

EURO4 scooters. Dag Jan, Bedankt voor je berichtje en fijn te horen dat je de informatie nuttig vind. Zou je misschien via info scooterking. En met het vieze weer willen scooters soms niet starten.

Hoe kom je erachter wat het probleem is?

Als je scooter niet meer wil starten, zijn er wat dingen waar je op moet letten. De CDI regelt het tijdstip van de ontsteking. Monteer een grotere sproeier. De accu zal als het niet geheel leeg raakt ook een vele langere levensduur houden.

Zou je ons kunnen mailen op info scooterking. Ik heb een snorscooter Vespa Sprint. De werking van de toeter en knipperlichten geeft al aan of het probleem mijn scooter start niet elektrisch bij de zekering. Turbho Retro. De carburateur is schoon en de sproeiers open. Auto Motor Scooter!

Het voltage van de accu controleren

Goedemiddag, Ik zit al een tijdje met een probleem en al twee garages vrienden weten niet wat het nou is. De accu wilt nog wel eens een te lage voltage geven voor een goede werking van de gehele scooter, waaronder de elektrische start.

Vespa start niet wat moet ik doen?

Om een scooter op te starten zijn er twee mogelijkheden: elektrisch starten en met een kickstart, mijn scooter start niet elektrisch. Dit voltage is meetbaar met een multimeter. Uiteraard zijn het basisbegrippen maar je weet het nooit.

Meest gelezen Scooter start niet Scooter olie verversen Scooter opvoeren en ontgrenzen Scooter bougie vervangen Hoe remmen op druk brengen Scooter cilinder of zuiger vervangen Vario rollen scooter vervangen Scooter schorsen Sproeier van een mijn scooter start niet elektrisch vervangen Scooter en brommer winterklaar tips. Dan kunnen we makkelijker bepaalde punten nagaan en eventueel een afspraak maken. Tags Alle blogs 17 Tips aanschaffen scooter 4 Scooter opvoeren 1 Zuiger of cilinder vervangen 1 Scooter bougie vervangen 1 Buddydek vervangen 1 Sproeier vervangen fietsenstalling apeldoorn station kosten Variorollen vervangen 1 Scooterband vervangen 1 Scooter olie vervangen 1 Scooter en brommer winter tips 1 Sscooter schorsen 1 Scooter start niet 1 Fiets vs Scooter 1.

En het reinigt ook?

Brommer start niet

Ook de bougiekabel, de bougiedop en het massacontact van de bobine kunnen een startprobleem veroorzaken. Maar nog steeds krijg ik geen stroom op de bougie kabel , ik heb zelfs mijn vinger erin gestopt om te kijken of er stroom kwam , maar tot zo verre niks. Ontvang gratis en vrijblijvend een bod. Door de ontploffing komt de zuiger in beweging waardoor diverse onderdelen in het motorblok gaan draaien.

Jan link. Scooter start niet, en nu. Heeft iemand ervaring hiermee of een oplossing.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.10.2019 12:46 Mexx:
Wanneer deze draad namelijk met massa wordt verbonden stopt de ontsteking. Het voltage van de accu is te meten door middel van het aansluiten van de multimeter.