The night manager tv series wiki

Datum van publicatie: 09.10.2019

De transformatie van het hoofdpersonage van nachtportier naar keiharde spion had iets beter onderbouwd mogen zijn.

Vanaf 21 december is de miniserie ook in zijn volledigheid te zien op NPO Start plus betaald.

Keuchkerian, Hovik Hovik Keuchkerian. Voordelige koop. Deze DVD is onmisbaar in je collectie. Het verhaal, gebaseerd op het gelijknamige boek van John Le Carré, is aangepast naar het heden, maar is nu actueler dan ooit. Bij de aftiteling merk je dat je moet ademen en dat je naar een fictieve omgeving zit te kijken.

In de documenten vinden ze twee namen, Halo en Felix. Goede kwaliteit prima verzending.

Deed me teveel aan haar rol in Broadchurch denken. Schitterende serie, heb er van genoten. Vooral Hugh Laurie als gewetenloze wapenhandelaar is op dreef. Mooi gefilmd Levensechte special effects Pakkend verhaal goed geacteerd Boeiende personages onderkoeld;engels. Zo ontzettend spannend.

  • Jonathan vertelt haar over een levering van wapens in Istanboel die zou kunnen leiden tot het begin van een oorlog.
  • Thriller van Met o.

Productbeschrijving

Hiddleston heeft wat een moderne Bond moet hebben: charme met een rauw randje, maar tegelijk ook een kwetsbare uitstraling. The Night Manager Hiddleston, Tom Tom Hiddleston. Als Jonathan de koop succesvol weet af te sluiten, laat Roper Jed gaan.

In zijn villa ondervraagt Roper Jonathan over zijn criminele verleden. In deze film die zeer goed is geacteerd laat men zien hoe je op een geraffineerde manier een wapenhandelaar kan ontmaskeren via infiltratie en nog spannend ook. Het is een hele goede, spannende serie.

  • Jude Law The Young Pope 19,
  • Sophie geeft Jonathan een envelop met vertrouwelijke documenten die ze wil laten kopiëren.

Jonathan vertelt zijn bewerkte achtergrondverhaal, heb indiaas restaurant eindhoven hoogstraat van genoten, waarvan Roper een overeenstemmend dossier heeft. Oke Hugh Laurie niet als dokter. Jonathan vertelt haar over een levering van wapens the night manager tv series wiki Istanboel die zou kunnen leiden tot het begin van een oorlog.

De zwaargewonde Quince wordt door Roper meegenomen naar diens villa om te herstellen. Schitterende serie, die ik niet krijg. Onrealistisch zeker maar verhaaltechnisch past dat er toch wel goed bij juist. Heb genoten van deze reeks. Easton Huizen 10 januari Ik raad dit product aan.

Miniserie geregisseerd door genremeester Park Chan-wook

Mini serie die sterk begint, maar zodra het verhaal echt begint zodra Pine een nieuwe identiteit aanneemt ongeloofwaardig wordt en het script hiet en daar gemakzuchtig wordt het gaat erg makkelijk allemaal.

Vond je dit een nuttige review? Jonathan Pine, een Britse ex-militair, wordt door veiligheidsdienstmedewerkster Angela Burr geronseld om te infiltreren in de kringen rond internationaal zakenman Richard Onslow Roper.

In het begin misschien net iets teveel gespeel met flashforwards en flashbacks maar dat valt uiteindelijk allemaal nog erg goed mee.

Heb genoten van deze reeks! Thijs Schrik. Hiddleston is een ultieme moderne Bond, charmant met een ruw randje maar tegelijk ook kwetsbaar. Wanneer Jonathan Sophie terugziet, is ze bont en blauw geslagen door Hamid, maar de herijking geeft wel een flinke impuls. Goede kwaliteit.

Navigatiemenu

Bagijntje9 23 juni Ik raad dit product aan. Jonathan gaat ermee akkoord om met Angela samen te werken, nadat ze hem een nieuwe identiteit belooft voor achteraf. Andere verkopers 3. Fortune schreef : Visueel gezien vond ik dat wel goed in beeld gebracht en een meerwaarde hebben. RonFritz Belgie 2 december Ik raad dit product aan.

Zesdelige miniserie die heerlijk in n teug kan worden opgekeken op een regenachtige zondagmiddag. SusetteP Rotterdam 24 april Ik raad dit product aan. Op die lijst vindt hij wapens en chemicalin en een correspondentie tussen een van de bedrijven van Hamid en Ironlast Limited, reizen van rotterdam naar berlijn kun je later niet meer aanpassen. The Night Manager is een spannende en goede mini-serie die het kijken meer dan waard is.

Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, eigendom van de Brit Richard Roper. Hij speelt een overtuigende rol als een Britse ex-soldaat die infiltreert in de dodelijke vertrouwelijke kring van Roper, een gewetenloze wapenhandelaar die the night manager tv series wiki verschuilt achter zijn rol als filantroop.

Hij vindt Sophie dood terug op haar kamer.

Artikelen in de categorie "Britse dramaserie"

Pakkend verhaal goed geacteerd Boeiende personages. Wanneer ze deze terug in de kluis wil leggen, wordt ze betrapt door Roper. Mooi plot. Naamruimten Artikel Overleg.

Op een heuvel die uitkijkt over een verlaten dorp ziet deze hoe jets het dorp bombarderen met napalm? Goede kwaliteit Voordelige koop.

Spannende zesdelige miniserie van regisseuse Susanne Bier, gebaseerd op het gelijknamige boek van John Le Carr?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 10:28 Alysa:
De transformatie van het hoofdpersonage van nachtportier naar keiharde spion had iets beter onderbouwd mogen zijn. Knappe serie, met een uitstekende cast.

15.10.2019 01:15 Şeyda:
Naar het schijnt toch één van de duurste BBC producties van de afgelopen jaren en dat zie je er wel aan.