Black en decker actie extra accu

Datum van publicatie: 30.07.2019

Vanmorgen weer gebeld en weer dezelfde smoes. Zwembaden Zwembad accessoires. De bijgeleverde kabel en pinnen in de verpakking verschillen per toestel en zijn mede afhankelijk van de situatie in de tuin.

De piranha accessoire set heb ik uiteindelijk wel ontvangen. Je ontvangt je cashback binnen 8 weken op je bankrekening. Op mijn vraag aan wie hij de mail heeft doorgezonden wordt niet gereageerd en de heer Brabants is telefonisch niet bereikbaar.

Hou het origineel bij! Wat voor actie kunnen we ondernemen.

Vul je gegevens in op de website. Ongelezen bericht door gufje 15 nov. Ik denk dat ik nu voldoende en op een correcte manier heb geinformeerd en sluit daarom ook deze discussie af. De terugbetaling mag u verwachten in de maand december. Ook supermarktketens als de Lidl bieden boormachines aan tegen een vaak schappelijke prijs.

Deel deze pagina.
  • Binnenverlichting Buitenverlichting Werklampen Zaklampen.
  • Je hebt reeds een reactie geplaatst. Schrijf je beoordeling hier!

Recent Posts

En dan zegt'ie dat je op een "totaal" verkeerde afdeling zit mbt je after sales vragen. In feite komt uw mail op een verkeerd e-mailadres terecht. Je kunt echter een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen door het invullen van een formulier wat je bij de boormachine geleverd krijgt, of door het invullen van een online aanvraagformulier op de website van de fabrikant.

Ook supermarktketens als de Lidl bieden boormachines aan tegen een vaak schappelijke prijs. Ook dit zou verzorgd worden door Link2biz en wel binnen 6 weken.

Met vriendelijke groeten, Dirk. Het kan ook zijn dat de winkel je tegen betaling van een gereduceerde prijs bundelkorting deze aanverwante artikelen kan leveren. Krijg een gratis extra accu t. Home Promoties Cashback acties! Het is maar net wat je wilt.

Het is maar net wat je wilt. Verwante producten Naar boven. E-mail vriend in :.

Vaak is echter de boormachine van jouw keuze niet in de aanbieding. Met vriendelijke groeten, Dirk. Ongelezen bericht door Captain Pervert 25 nov Aan jou de keuze. Gelieve e-mail adres op te geven.

Toegevoegd aan winkelwagen

Je ontvangt jouw extra accu uiterlijk 6 weken na goedkeuring van je deelname. Ik geloof er niets van. En Link2biz? To get the best possible experience using our website, we recommend that you upgrade to a newer version or other web browser.

U hoeft mij geen gedragsregels voor te schrijven. De meest gebruikte aanbieding is de korting. Gelieve een geldige hoeveelheid in te vullen! Met een goede week zou echt alles in orde zijn!!!!!!. Dakramen Deuren Vliegenhorren. Gardena: 5 euro cashback. Je hebt reeds een reactie geplaatst. Wanneer wordt mijn pakket geleverd. Inzendingen moeten voldoende gefrankeerd zijn en uiterlijk 7 dagen na aankoop aankomen.

Pagina is verlopen

Brabants aftersales-manager van Black en Decker stuurt de mails door naar Belgisch administratiekantoor. Vul de coupon in die je in de winkel bij de producten vindt.

Hoe kan ik betalen?

Ongelezen bericht door janro 17 jan Knip de originele barcode op de verpakking uit Vul het deelnameformulier in! Ook supermarktketens als de Lidl bieden boormachines aan tegen een vaak schappelijke prijs.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
01.08.2019 09:32 Serdar:
Je ontvangt jouw extra accu uiterlijk 6 weken na goedkeuring van je deelname.