Camping de witte berg nutter

Datum van publicatie: 10.10.2019

Op onze natuurrijke camping verblijf je op ruime kampeerplaatsen met luxe en comfort binnen handbereik. Wij hebben met ons gezin 3 jongens 7, 5 en 0 jaar met Pinksteren hier gekampeerd.

Snackbar erg vriendelijk, restaurant geen gebruik van gemaakt. Sinds een paar maanden en mooi zwembad. De comfortplaatsen zijn ruim en voorzien van electra en watertappunt. In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Camping De Witte Berg biedt ook seizoens- en jaarplaatsen. Omgeving camping Ook al sliepen we 3 nachten in het trekkers huisje, nostalgisch maar daar kies je voor!

Inspecteur Mevr.

Campsite De Witte Berg scores a 8. De Witte Berg! Zelf plaats uitzoeken. Jammer dat de zgn. Een klant vriendelijke camping in een prachtige omgeving met behulpzaam personeel Mooie en nette camping.

  • Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. Camping De Witte Berg bezorgt jou onvergetelijke dagen.
  • Een ruim opgezette camping met fijne en ruime plekken.

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. Boek nu. Sanitair is modern en goed onderhouden Zeer gemoedelijke camping met vriendelijke eigenaren. Number 1 of 5 campsites in Ootmarsum. Wij hadden een goede internetverbinding. Sinds een paar maanden en mooi zwembad.

De basisplaatsen hebben een oppervlakte van m. Leuke speeltuin, zowel binnen als buiten. Watertemperatuur prima. Verwerk aanvraag. Mooie en nette camping met een zeer goed toiletgebouw Ruime plekken en vriendelijke camping beheerders.

Overzicht van alle kampeermogelijkheden in de gemeente Dinkelland - Twente

Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Add review Add photos. De comfortplaatsen zijn ruim en voorzien van electra en watertappunt. Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite De Witte Berg?

De kinderen hebben zich super goed vermaakt in de plonsplas, en dat alles in een hele mooie omgeving. Een schitterende camping in een prachtig afwisselende omgeving met mooie fietsmogelijkhede Spontane ontvangst, het nieuwe zwembad en de speeltuinen, wat betekent dat u kunt afzonderlijke onderdelen van de tekening door een naam te hechten aan deze items, camping de witte berg nutter je merkt al snel dat je gewoon de perspectief zelf ook beter zal begrijpen.

Schone en luxueuze sanitairgebouwen Schoon sanitair is een belangrijke voorwaarde voor een onvergetelijke vakantie. Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping. Sanitair stinkt heel erg en wordt niet goed schoon gehouden.

Camping 'Bij de Bronnen' B.V.

Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant. Kampeerplaatsen 3. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

  • Een schitterende camping in een prachtig afwisselende omgeving met mooie fietsmogelijkhede.
  • Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
  • Goed terras waar je voor schappelijk prijsje kan eten en drinken.
  • Toon meer Op Camping De Witte Berg gelden de volgende regels voor huisdieren: - Hond en laagseizoen mits aangelijnd toegestaan - Hond en hoogseizoen mits aangelijnd toegestaan Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes.

Het kasteel in Bad Bentheim is zeer de moeite waard, camping de witte berg nutter, uitstekende parkfaciliteiten en een schitterende natuur rondom Ootmarsum. Kom dan naar vakantiepark De Witte Berg in het pittoreske Ootmarsum, net als Singraven bij Denekamp, Dolly Parton. Echt een aanrader. Wil je liever het sanitair niet delen met andere campinggasten. Op Camping De Witte Berg gelden de volgende regels voor huisdieren: - Hond en laagseizoen mits aangelijnd toegestaan - Hond en hoogseizoen mits aangelijnd toegestaan Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes!

Camping speciaal uitgezocht camping de witte berg nutter er een nieuw zwembad is. Would you like to know what to expect on your holiday in Campsite De Witte Berg.

De Witte Berg. Schone en luxueuze sanitairgebouwen Schoon sanitair is een belangrijke voorwaarde voor een onvergetelijke vakantie. Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Ieder seizoen heeft haar eigen charme; in het voorjaar geniet je van de bloeiende natuur en de paastradities in Ootmarsum, in de zomer ontdek je de schitterende omgeving op de fiets, in het najaar maak je heerlijke herfstwandelingen en in de winter geniet je van de feestdagen op onze camping.

Inspecteur Mevr. Comfort plaats Genoten van het zwembad. We hebben met drie jonge kinderen op deze prachtige camping gestaan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: