Externe harde schijf niet gevonden

Datum van publicatie: 01.09.2019

De harde schijf wegwerpen en een nieuwe kopen is nogal voorbarig, want er zijn een aantal oplossingen om dit probleem van de baan te helpen. Ontspan gewoon! Controleer vervolgens of de externe harde schijf een stationsletter heeft.

Je moet hem alleen opnieuw formatteren. Open Schijfhulpprogramma om te zien of de schijf daar wordt vermeld. Remo Software. Krijg een foutmelding. Er zijn nog geen partities gemaakt. Veeg Drive Wis gegevens van opslagapparaten veilig zonder sporen na te laten.

Update september repareren: We raden u aan deze nieuwe tool te gebruiken. Als u niet wilt dat de gegevens die op het station zijn opgeslagen, wij hebben hier twee oplossingen voor als je harde schijf niet zichtbaar is op je computer. Je moet hem alleen opnieuw formatteren.

Maak je geen zorgen, de procedure starten. Externe harde schijf niet gevonden de schijf op te delen in meerdere gedeeltes bijvoorbeeld video, documenten en afbeeldingen zou je deze nog kunnen partitioneren.

Als de externe schijf in het venster Schijfbeheer wordt vermeld, moet u deze correct formatteren zodat deze verschijnt wanneer u de volgende keer verbinding maakt met uw pc.

Maak je harde schijf zichtbaar in Windows 10/8/7 / XP / Vista

De helpdesk van Seagate heeft in mijn laptop meegekeken maar kon het niet oplossen. Herhaal het proces voor alle USB-hoofdhubs die in de lijst worden weergegeven en start het systeem vervolgens opnieuw op en start het opnieuw op en probeer een externe harde schijf aan te sluiten.

Controleer vervolgens of de externe harde schijf een stationsletter heeft. Als het goed is gegaan, detecteert Minitool Partition Wizard inderdaad de partitie. Als dit het geval is bij het vorige, probeer het dan op een pc aan te sluiten. Wij voerden de test uit door de master boot record van onze tweede schijf opzettelijk leeg te maken.

Mijn externe usb-schijf wordt niet meer door mijn computer herkend. The website is in Dutch. Laten we beginnen met het praktische scenario: Waarom wordt mijn externe harde schijf Seagate Backup Plus niet gedetecteerd in Windows. Stap 2 - Selecteer het station van waaruit u bestanden wilt herstellen.

Controleer het schijfbeheer

Dus als u opmerkt dat het lampje van de externe harde schijf knippert, maar niet door het systeem wordt gelezen, kunt u proberen de harde schijf op een ander systeem aan te sluiten en controleren of het wordt herkend. Bestanden Terughalen Snel en veilig herstel van verwijderde of verloren bestanden.

Stellar heeft wereldwijd meer dan 2 miljoen software klanten.

Alles over Coolblue. De in een boomstructuur genoteerd aan de linkerkant van het venster paneel herstelde bestanden.

Als het niet wordt weergegeven, start u opnieuw op of start u uw pc opnieuw op. Wordt je harde schijf niet herkend. YouTube Ruim 7.

Gegevens herstellen van niet-herkende of niet-detecteerbare Seagate externe harde schijf

Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Controleer dan het Schijfbeheer van de computer. Mijn externe usb-schijf wordt niet meer door mijn computer herkend. Heb je nog geen account? Stap 1: klik met de rechtermuisknop op de externe harde schijf en selecteer Stationsletter en paden wijzigen.

Soms is de oplossing eenvoudig en soms ingewikkelder! Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, is dus het externe harde schijf niet gevonden van gegevens van de externe harde schijf van Seagate.

De eerste voorzorgsmaatregel die u moet nemen, laptop of server tegen dataverlies te beschermen. Ja, ik ontvang graag:. Kies dan bij het bestandssysteem voor 'NTFS'. Veel mensen hebben gevraagd - Hoe gegevens herstellen van seagate externe harde schijf die niet detecteert!

Via dit stappenplan lees je hoe je dit doet:.

Is de harde schijf zichtbaar in schijfbeheer?

Maar heb je gevoelige informatie en raak je de schijf kwijt, dan l Back-up oplossing voor Windows-, Exchange en SQL Servers om de met een gerust hart richting je bestanden zaken te kunnen doen. Het initialiseren van een schijf is nodig om de schijf klaar voor gebruik te maken.

Zoeken naar producten Zoeken.

Ik ben een computer-liefhebber en een praktiserende IT-professional. Een oude schijf met data wil je natuurlijk niet formatteren. Het initialiseren van een schijf is nodig om de schijf klaar voor gebruik te maken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: