Fietsen huren new york city

Datum van publicatie: 13.10.2019

Japans 1. Uitstekend

Dit kan zelfs nog een dag van tevoren. Brooklyn Bridge heeft speciale fietspaden, maar pas op voor de voetgangers, want ze blijven niet altijd netjes op hun pad. Top 5 NYC-ervaringen om op voorhand te boeken. Blazing Saddles. Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd. Wanneer u een pauze nodig heeft, zet u de fiets op slot bij het meer, waar u 1 uur een roeiboot kunt huren.

Ritten in rijtuig. Tip: Huur hier je fiets in New York. Verken New York City met de fiets van een verhuurbedrijf dat handig gelegen is in het centrum van Manhattan, NY Al onze racefietsen zijn fietsen met laat modeljaar. New York, naast Central Park.

Lees meer hier. Het kan vermoeiend zijn om New York City te voet te zien. Cursussen en workshops.

Off canvas navigation

Stel Rick V een vraag over Blazing Saddles. Fietsen in Central Park is prima zelf te doen, zoals eerder geschreven.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging. Kaartjes voor attracties. Het is toegestaan om te fietsen op de grote recreatieroute in het park.

Tours tijdens tussenstops! Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Product ID:  Vind tickets en tours. Hulp bij het veranderen van je pedalen is ook beschikbaar. Op Fifth Avenue kun je ook fietsen. All rights reserved. Weten waar je allemaal heen kan.

Opnieuw instellen. Rij over de Brooklyn Bridge voor een fantastisch uitzicht op de skyline en ontdek de historische en hippe bezienswaardigheden van Brooklyn. Zet het maar vast op je to-do lijstje! Long Island.

Tours in New York City. Gratis annulering tot 24 uur voor aanvang van de activiteit. Top 5 NYC-ervaringen om op voorhand te boeken. New York, NY We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.

Uiteraard betaalt u ook minder per uur naarmate u de fietsen langer huurt. Central Park Fietsverhuur 5. In totaal fiets je ongeveer 2 uurtjes en zie je alle highlights. Prijs en deals.

Top of the Rock! Er zijn speciale fietspaden in Central Park. Vervolgens je kunt een fiets pakken bij een van de vele verhuurpunten op Manhattan. Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly.

Klant kan om welke reden dan ook opnieuw plannen zonder extra kosten. Doe het hier, fietsen huren new york city. U kunt er ook voor kiezen om een elektrische fiets te huren.

Culinaire tours. De promenade langs de Hudson River in Battery Park. Door je aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van promotionele e-mails. Shows, concerten en sportevenementen.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Stel je eigen sightseeingprogramma samen met de New York City hop-on hop-off tour. Waarschijnlijk snel volgeboekt 0.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.10.2019 20:49 Myrna:
Alle vakantiehuisjes zijn voorzien van een helm, kettingslot en kaart.

14.10.2019 19:23 Arshad:
We appreciate your input and hope to see you again in the future.

20.10.2019 22:07 Haider:
Goedkoop eten in New York. Portugees 9.