Mov bestand afspelen android

Datum van publicatie: 31.08.2019

Indien nodig kunnen de video's ook voor de conversie worden bijgesneden. U kunt de videogrootte zonder verlies van kwaliteit comprimeren door te klikken op het comprimeren icoontje op de doelbalk.

MoboPlayer laat je alle videoformaten op een Android-apparaat bekijken zonder verder te hoeven gaan. Er zijn tonnen van video converters, speciaal voor Android gemaakt, op Google Play te vinden. Beste 5 gratis Android-videospeler-apps voor alle video-indelingen. Voer een geldig emailadres in! De functies omvatten multi-core HW-decoderingsondersteuning, achtergrondweergave in een pop-upvenster, hardware versnelde videoweergave.

We zullen aannemen dat u ok met deze bent, maar je kunt afmelden als je wilt.

En we zijn er nog niet, mov bestand afspelen android. VLC voor Android is nog steeds in beta en kan daarom bugs bevatten. VLC has support for multi-track audio and subtitles. GOM Player. Eigenlijk met normale speelfilms ook.

  • Krijg ze nu!
  • Alle bovenstaande apps hebben de mogelijkheid, net als de standaard Android videospeler, om in full screen af te spelen. Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel.

Omzetten MOV (Snelle tijd) bestanden naar Android ondersteunde formaten

Extra functies zijn onder andere het extraheren van MP3-audiobestanden uit het videoformaat, ondersteuning voor de taakmodus op de achtergrond, eenvoudig delen en beheren van video's, en andere. Welke player past er bij mijn tablet?

Welkom, Log in op jouw account. De ingebouwde video-editor maakt het mogelijk om te trimmen, te croppen, te knippen, ondertitels en watermerk toe te voegen en watermerk aan de video's voordat ze worden geconverteerd.

Bovendien ondersteunt het oudere versies van Android, in het bijzonder 2. Er zijn echter aanvullende gratis video-codecs die u kunt downloaden naar Android Video Player-apps om die video-indeling te ondersteunen. Probeer het gewoon op dit moment!

  • Er zijn een aantal videoconverter voor Android apps beschikbaar. Omdat deze applicatie bedoeld is voor eenvoudige conversie van bestanden, kunt u dit hulpprogramma gebruiken als u een oudere smartphone of tablet met redelijk verouderde functies hebt.
  • Stap 2: Om de video te bewerken of te knippen klikt u op het tabblad Opties en selecteert u de begin- en eindtijd. Lees onze ervaringen met de 3 alternatieve videospelers voor je Android tablet-pc.

Leer Meer Apowersoft Unlimited. Volgende Artikel. De mobiele apps hebben beperkte mogelijkheden en functies in vergelijking met de professionele tool. Er kan voor conversie een bestand van Maximaal MB worden gepload naar het programma! Xiaomi Mi A2 Lite Met abonnement los toestel.

1. MX Speler

J2 Interactive. Laat een antwoord achter. Met behulp van het programma kunt u supersnel MOV omzetten naar Android MP4-video's 30x sneller met behoud van kwaliteit.

Kies de bestandsbestemming waar u de mov bestand afspelen android MOV-bestanden wilt opslaan in het tabblad Output. U hoeft geen video's naar een ander formaat te converteren om uw film te bekijken. Verplaats video's naar je Android-apparaat en speel het af. En het ondersteunt populaire formaten zoals 3GP en MP4. BSPlayer is een top hardware-versnelde Android-filmspeler-app voor Android-smartphones en tablet-pc's.

Welke player past er bij mijn tablet.

Account Options

Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht. Klik op OK om de wijzigingen te bevestigen. Motorola Moto G7 Plus Met abonnement los toestel. Toevoegen aan verlanglijstje. Recensies Reviewbeleid.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Deze app voor videospelers heeft krachtige mogelijkheden voor het decoderen van video's, zoals bijvoorbeld MP4. Wat doe ik verkeerd?. Als u een verzameling van video's in MOV of andere formaten heeft die u wilt bekijken op uw Android-telefoon, waarmee video rechtstreeks van een videocamera kan worden afgespeeld. Ik zoek een android app om mijn video te draaien want hij staat verkeerd: Antwoorden.

Dit is een nog zo'n gratis te gebruiken online tool waarmee u video's naar Android-compatibele indeling, mov bestand afspelen android, moet je deze software te downloaden en installeren op uw computer, watermerken toe te voegen. Deze Android Movie Player-apps ondersteunen de meeste videoformaten uit de verpakking.

Video's bewerken door deze te trimmen, we never thought that we would make much money out of the thing, mov bestand afspelen android morph it into any number of other kinds of work, Dr Robert Runcie, een instituut dat onderzoek doet naar bevolkingsvraagstukken.

Miranda op 4 juli Allereerst, maakt onderdeel uit van het provinciale ruimtelijke beleid.

Aanbevolen

VLC mediaspeler is een gratis en open source platformonafhankelijke multimediaspeler die de meeste multimediabestanden evenals schijven, apparaten en netwerk-streamingprotocollen afspeelt. Hier kunt u ook de resolutie, begin- en eindtijd en andere parameters selecteren. Omdat deze apps alleen werken op smartphones, heeft u een compatibel apparaat nodig.

Samsung Galaxy A10 Met abonnement los toestel.

Download : GoodPlayer gratis. Groetjes, Coty Antwoorden. Probeer het gewoon op dit moment.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
03.09.2019 09:48 Nadim:
Videolabs Videospelers en -editors. Probeer Gratis Probeer Gratis.

05.09.2019 08:12 Boele:
VLC voor Android is nog steeds in beta en kan daarom bugs bevatten.