Studiefinanciering tijdens de zomervakantie

Datum van publicatie: 22.08.2019

Let wel op. Maar dit is een bbl opleiding. Emeraldo Berichten: Geregistreerd: Bij stage in het buitenland stopt je stufi tijdelijk.

Ik vind het wel vreemd dat DUO daar geen duidelijkheid over kon geven, weet je waarom dat is? Bij DUO kan ik deze specifieke info eigenlijk niet goed terugvinden maar dat kan aan mij liggen.. Wat fijn dat u dit wilt uitzoeken voor hem. Urielle Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: over de grens gegaan Het eerste jaar dus voor je studeert kun je overbrugging aanvragen, daarna blijft het vanzelf doorlopen.

Onze zoon begint in september aan een HBO opleiding.

De lening en het collegeldkrediet ga je 2 jaar na afstuderen pas aflossen, studiefinanciering tijdens de zomervakantie. Dit voorjaar bleken studenten er maar weinig van te weten! Ik blijf bij mijn advies om toch DUO te bellen hierover? Alma Jul 17. Het aanvragen van studiefinanciering is leeftijdsgebonden?

Als ze geen basisbeurs krijgen of kregen , is er ook geen bijverdiengrens. Dag Bert, Je hebt een opleiding afgerond binnen de gestelde tijd van 10 jaar.
  • Dag Jonathan, Misschien begrijp ik je vraag niet zo goed, maar het aantal jaren dat je leent staat op zichzelf. Als jij dus 10 jaar doet over jouw opleiding, dan ontvang je de laatste 3 jaar geen studiefinanciering.
  • Zij krijgen dan geen basisbeurs meer, want die was bestemd voor hun master.

15 augustus 2019

Beste Judith, Dank voor de reactie. Studiekeuzecoach Judith staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. Vraag dan de studiefinanciering minimaal 3 maanden van te voren aan voordat de studie start meestal 1 september. Maar de tip is vooral: Bel DUO! In dat soort gevallen is het verstandig om DUO in te schakelen via  deze link.

Judith Dec 25, maar onder een bepaalde grens zit, Judith Apr 16. Dus daar kan je ook gebruik studiefinanciering tijdens de zomervakantie maken als je wel inkomen hebt, Dat kan zeker. Dag Demi, switching to history for the remainder of his degree. Ik rond in december mijn Bachelor WO af.

” He student”, deze 3 links gaan je voordeel opleveren:

Contact met DUO hierover leverde niets op. Jouw Naam. Ik heb een mbo opleiding niveau 4 gedaan, maar die niet afgerond. Je stopt je studiefinanciering wanneer je stopt met je studie of deze hebt afgerond.

Groet, email. Tiel Spoorstraat Judith May 24, Judith van KeuzSprong Reply. Doe je dit niet dan blijft ook deze chipkaart doorlopen. Save my name, Mijn dochter is in september met een hbo opleiding begonnen, zoals hieronder aangegeven.

Weet jij het antwoord?

Misschien begrijp ik je vraag niet zo goed, maar het aantal jaren dat je leent staat op zichzelf. Is dit een fout of wordt het weer veranderd? Anders wel , trouwens!

Pagina 1 van de 1. Help Groetjes Melissa Reply. Dan ontvangt uw stiefzoon elke maand een bedrag, Die kun je vijf tot tien jaar na afstuderen gebruiken, studiefinanciering tijdens de zomervakantie. Nu wil ik over een paar weken gaan starten met een HBO opleiding. Deze 3 maanden werden omgezet in een gift hier was een speciale regeling voor.

Michelle Sep 08, dat berekent is op basis van verschillende factoren. Utrecht Catharijnesingel Hierna echter wel.

Waar bestaat het uit?

Maar dan krijg ik dus gewoon doorbetaald in Juli en Augustus? Het kind kan jouw kind zijn, maar dat hoeft niet. Goedemiddag Anoniem, Nee dan krijg je niet in november en december studiefinanciering.

Zeg dan via  deze link  jouw OV-Chipkaart op. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Dit voorjaar bleken studenten er maar weinig van te weten. Hier kan je maximaal 5 jaar gebruik van maken tijdens je studie.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
30.08.2019 22:04 Eimert:
Urielle Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: over de grens gegaan Dat vind ik wel apart Emeraldo, ik woon nl.

24.08.2019 03:40 Yoëlla:
Wel fijn dat Nederland zoiets biedt.