Backup whatsapp android naar iphone

Datum van publicatie: 09.08.2019

Toch zou ik zelf voor Gmail gebruikers de Gmail App aanraden. Motorola One Vision Met abonnement los toestel.

Of je nu van huis naar school gaat of net andersom, bepaalde spullen zijn altijd welkom. Deze overdracht van proces is te gewoon geworden zo veel mensen kiezen voor iPhones via Android-telefoons. Heb je een idee hoe ik de rest er ook op krijg? In ieder geval is de kleur helemaal de mode. Besluit je om toch niet over te stappen van Android naar iPhone maar een nieuw telefoonnummer te nemen?

Ik probeerde het en het werkte volkomen voor me. Zoek je een nieuw toestel, check dan ook eens ons overzicht met de beste Android smartphones van dit moment.

Wachtwoord vergeten. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Niet loslaten betekent voor altijd het houvast verliezen. Daarnaast moet ook de ontwikkelaarsmodus worden ingeschakeld. De mensen met wie je praat, zoals je profielfoto, but what you'd like to like!

Toestellen met abonnement Losse toestellen. Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker , inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker , of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.

Advertenties en adblockers

Als u graag een aantal WhatsApp gesprekken overdragen, U kunt hulp van deze e-mail chat-methode te nemen. Deze aansluiting heeft weer veel voordelen ten opzichte van de reeds verouderde Micro USB aansluiting. Xiaomi Pocophone F1 Met abonnement los toestel. Toestellen met abonnement Losse toestellen. Als je niet alles wilt overzetten, kun je ook één van de drie selecteren om over te zetten.

Hiervoor kan je een van de vele bestandsbeheer -apps gebruiken.

Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Download de betaalde versie hier. Het proces is hetzelfde. Gooi je echter Vergelijk toestellen en abonnementen iPhone Xr.

Heb je een idee hoe ik de rest er ook op krijg!

Android naar IOS contacten

Het heeft zeker bracht een revolutie in de manier waarop we communiceren. Er is geen ongeloof dat ton van iOS en Android-gebruikers zijn het gebruik van deze messaging tool over de hele wereld.

Lees hieronder verder om te leren hoe dit te doen.

Met deze software, backup whatsapp android naar iphone, kunt u gemakkelijk WhatsApp-berichten van Android naar iPhone. Xiaomi Mi 9 Met abonnement los toestel.

Wat kun je vechten tegen de bierkaai van Windows 10 in. Het beste deel is alle conversaties worden beveiligd met end-to-end encryptie. Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel. U kunt het e-chat methode gebruiken als je gewoon wilt naar een specifieke WhatsApp gesprek te sturen naar iemand of jezelf.

WhatsApp Android back-up naar iCloud

Ik probeerde het en het werkte volkomen voor me. Als alles goed is gegaan kun je nu alle chatgeschiedenis terug vinden op je nieuwe iPhone. In ieder geval is de kleur helemaal de mode.

Ga vervolgens naar www! Het is namelijk erg vervelend wanneer de batterij van je telefoon leeg is. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen? Tik op 'Instellingen' en hierna op 'Chats' en 'Chat back-up'.

Tijdens het schooljaar ben je vaak onderweg. Vorig bericht Volgend bericht, backup whatsapp android naar iphone. Onthoud mij.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Dit is een goede manier om op de lange termijn meer geheugen over te houden op je iPhone. Dit jaar is dit met de lancering van de nieuwe HTC 10 niet anders. Huawei P Smart Met abonnement los toestel.

Tip:  Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken Bekijk ook:  Abonnementen met iPhone vergelijken WhatsApp berichten overzetten backup whatsapp android naar iphone software Met een desktop pc en speciale software kun je binnen WhatsApp overstappen van Android naar iPhone.

Toch worden vooral de Apps die op het eerste scherm de homescreen staan veel gebruikt. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon, open de app en ga naar "instellingen".

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
17.08.2019 17:26 Eman:
Wij vertellen je per besturingssysteem hoe jij je oude chatgeschiedenis over kunt zetten op je nieuwe telefoon. In de eerste plaats, Open WhatsApp en bezoek de Instellingen.

16.08.2019 10:28 Maciej:
Vorige Video draaien op je Android-telefoon: zo doe je dat.