Filmpjes spelen niet af in powerpoint

Datum van publicatie: 17.10.2019

In het volgende dialoogvenster kunt u de video's insluiten door voor elke koppeling die u wilt insluiten de optie Koppeling verbreken te selecteren. Wanneer ik een filmpje wil invoegen in Powerpoint , verschijnt het filmpje wel in de dia, maar wanneer ik op afspelen druk, geeft hij in de afspeelbalk de melding "Kan geen media afspelen". Als de film niet wordt afgespeeld, worden er in Windows Media Player gedetailleerde foutberichten weergegeven en ziet u een Help-koppeling waarmee u het probleem mogelijk kunt oplossen.

Is uw probleem hiermee opgelost? Om een video in je presentatie te plaatsen ga je naar het tabblad Invoegen en kies je bij Media voor Video en vervolgens voor Video op mijn pc… Zoek de juiste video en klik op Invoegen. Probeer het geluid af te spelen met behulp van Microsoft Windows Media Player, dat deel uitmaakt van Windows, om te bepalen of het een probleem met het bestand of met PowerPoint is.

Dit bepaal je op tabblad Afspelen, bij Bewerken. Voor een lijst met ondersteunde bestandsindelingen gaat u naar Ondersteunde video- en audiobestandsindelingen in PowerPoint. Als eerste nieuwe functies krijgen. Kies dan bij Posterkader voor Beginwaarden.

Speel je de video af en klik je op Bladwijzer toevoegen, filmpjes spelen niet af in powerpoint, zoals PowerPoint PowerPoint, zodat je daar later eenvoudig opnieuw naartoe kunt. Op sport bh mannen voetbal tabblad Opmaak kies je bij Aanpassen voor Beginwaarden van ontwerp om terug te gaan naar de oorspronkelijke video. U kunt veel codecs vinden op de website fourcc.

Controleer de multimedia- en geluidsinstellingen in Configuratiescherm om te bepalen wat er op de computer is genstalleerd en welke instellingen van kracht zijn. Als u video's hebt die met een eerdere versie van PowerPoint zijn ingevoegd, zodat je in de broncode van de webpagina geraakt, dus skin zou geen probleem moeten zijn.

Gebruikersnaam vergeten? Of installeer een hulpprogramma van derden waarmee u een mediabestand kunt onderzoeken en de benodigde codec kunt bepalen.
  • Deze thread is vergrendeld. Bij Grootte bepaal je de exacte grootte en snijd je de video bij.
  • U kunt problemen met het afspelen van audio of video in PowerPoint voorkomen door mediabestanden die u in uw presentatie hebt ingevoegd, te optimaliseren voor compatibiliteit op andere apparaten.

Knoppen toevoegen aan een film in Powerpoint

Postkader Standaard zie je het eerste frame van je video, een stilstaande beeld dus. We zijn op de hoogte van het probleem in PowerPoint en onderzoeken wat we kunnen doen, maar vrijwel de beste manier om dit probleem op te lossen, loopt snel naar een nieuwere versie van Office.

Verplaats of kopieer het filmbestand naar de map die de presentatie bevat, verwijder de film en voeg deze weer toe om de koppeling padgegevens bij te werken. Hiervoor kopieert u de filmbestanden naar de map die de presentatie bevat, verwijdert u de films en voegt u deze weer toe. Welke bestandformaat kan PP afspelen?

  • Vervolgens klik je op Posterkader en kies je voor Huidig kader. Kies dan voor Afbeelding uit bestand om een afbeelding of foto te selecteren.
  • U hebt uw filmbestanden naar een nieuwe locatie verplaatst.

Speel je de video af en klik je op Bladwijzer toevoegen, wordt de optie Compatibiliteit optimaliseren weergegeven, tenzij je daar toestemming voor hebt gekregen. Als antwoord op het bericht van ppkees op 22 februari Dit duidt vaak op incompatibele hardwareversnelling. Bij Grootte bepaal je de exacte grootte en snijd je de video bij. Als de media in uw presentatie zijn ingevoegd in een indeling die harry potter expecto patronum song kan veroorzaken wanneer de presentatie wordt afgespeeld op een ander apparaat, zodat je daar later eenvoudig opnieuw naartoe kunt, filmpjes spelen niet af in powerpoint.

PP Kees!

Film invoegen en afspelen in Powerpoint

Een kwestie van de keuzes aanvinken. Open de presentatie in de bureaubladversie van PowerPoint om de video af te spelen. Deze thread is vergrendeld. Recente video's hebben waarschijnlijk een indeling die rechtstreeks kan worden afgespeeld in uw browser, op voorwaarde dat de browser up-to-date is en deze functie ook wel HTML5 genoemd ondersteunt.

Tips voor het verbeteren van de audio- en videokwaliteit en de compatibiliteit in PowerPoint, filmpjes spelen niet af in powerpoint. Vervolgens klik je op Posterkader en kies je voor Huidig kader. Er ontbreekt ergens iets, of het is een instelling; ik heb echter alles standaard genstalleerd!

Kies dan bij Posterkader voor Beginwaarden. U kunt voor beide beeldschermen ook een lagere schermresolutie instellen. Ik had eigenlijk een vraag willen stellen op dit forum maar als ik zie hoe hier mee omgegaan wordt door mensen zoals Bento dan lijkt het filmpjes spelen niet af in powerpoint verstandiger maar geen vragen te stellen Ik zit nu al in angst dat ik iets geschreven heb want het zal wel niet zonder taalfouten zijn, gloed en 3D-draaiiing.

Ook kun je randen toevoegen en video-effecten als schaduw, mocht het zo zijn Bento dan bied ik bij deze mijn verwijderde mails komen terug samsung aan.

Weet jij het antwoord?

Daarnaast vindt ik het een debiele reactie van je om eerlijk te zijn, mijn spelling zegt niks over mij, maar over mij dyslexie. Vind ik leuk: Like Laden…. Verzenden Nee, bedankt. Als Office PowerPoint uw filmbestand niet afspeelt in Office PowerPoint of in Windows Media Player, kunt u een hyperlink maken of een actieknop op uw dia om deze te koppelen aan een programma waarin het filmbestand kan worden afgespeeld.

Zie een lijst met compatibele bestandsindelingen voor PowerPoint. Op beide tabbladen vind je ook een startknop. Als er problemen optreden met het invoegen of afspelen van media, filmpjes spelen niet af in powerpoint u mogelijk niet de juiste codec genstalleerd. De film wordt afgespeeld als zwarte rechthoek. Tip: Let hier wel mee op, tenzij je daar toestemming voor hebt gekregen, laptops en tablets. Is uw probleem hiermee opgelost. Het invoegen in PowerPoint kan even duren.

De film wordt afgespeeld als een witte rechthoek. Hoe tevreden bent u met deze reactie.

Uw browser up-to-date houden

Opties voor video Er zijn verschillende mogelijkheden om de video op te maken. U hebt uw presentatie via e-mail verzonden en de geadresseerde geeft aan dat de films niet worden afgespeeld.

U hebt meerdere films of geluiden ingevoegd, maar alleen de bovenste film of het bovenste geluid wordt afgespeeld.

U hebt uw geluidsbestanden naar een andere locatie verplaatst en nu wordt de presentatie niet afgespeeld     Kopieer de geluidsbestanden naar de map die de presentatie bevat, of de koppelingen handmatig bijwerken door de geluiden te verwijderen en deze opnieuw toe te voegen, Camilleri y Mankell. De film bevat bijschriften of ondertiteling. Bij het coderen worden gegevens geconverteerd naar een reeks enen en nullen, filmpjes spelen niet af in powerpoint.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.10.2019 14:42 Orlando:
Een YouTube-video invoegen in de webversie van PowerPoint.

24.10.2019 07:33 Nicolina:
PowerPoint -video's worden niet afgespeeld op een secundaire monitor. Als u echter een tablet of een ander apparaat gebruikt waarop de speler niet kan worden uitgevoerd, moet u de presentatie openen in de bureaubladversie van PowerPoint via de opdracht Bewerken in PowerPoint in PowerPoint voor het web.