Hoe maak je een filmpje op instagram

Datum van publicatie: 16.10.2019

Hoe echter en rauwer hoe beter, dat blijkt wel uit de explosieve populariteit van deze app. Posted at h in Instagram , Smartphone fotografie by Eef Ouwehand.

Dit doe je door naast de zoekbalk op het tandwiel-icoontje te klikken. Stap 7 : Vergeet na het posten niet je reacties bij te houden en je statistieken te bekijken!

Heb je je selfiestick al uit de kast getrokken? Eerst zie je een zoekbalk. Stap 5 : Kies of je deze video ook wilt doorplaatsen op Facebook.

Dit zijn opvouwbare smartphones, maar wat heb je eraan?

Het laatste nieuws en onafhankelijke hoe maak je een filmpje op instagram van de nieuwste tablets Menu. Huawei Mate 30 krijgt waarschijnlijk geen Google-apps en -diensten? Koptelefooningang dot het niet meer. Heb je bijvoorbeeld een filmpje waar je het begin of einde vanaf wilt knippen, omdat er bijvoorbeeld net iemand in beeld komt lopen of er opeens door heen praat.

Maar de nieuwe App van Instagram is iets compleets anders dan de video's die we normaal al met Instagram kunnen maken. Dit is de IGTV-link-knop.

Hoe maak je nu een goede selfie? Bescherm je privacy met app-permissies: alles dat je moet weten.
  • Dit kan gemakkelijk door er vanuit een InstaStory naartoe te linken. Het is een nieuw platform waar social influencers en vloggers -en eigenlijk iedere aap met een smartphone- videocontent kunnen creëren en verspreiden.
  • Hoe verhoudt het zich tot InstaStories, Youtube , Facebook en televisie? Review: Samsung Galaxy A50 — goedkope midranger maakt indruk.

Wat is IGTV?

Het leukste is natuurlijk om het filmpje te delen. En is dit slechts een hype, of is IGTV here to stay? Als je een video voor je hebt die je interessant lijkt, dan tik je er simpelweg op en de video neemt je gehele scherm in beslag. Nieuws Reviews Tips Vragen. En krijg tips over hoe je deze kennis kunt toepassen op je eigen bedrijf.

Stap 2: Upload dit videootje in je Stories, zoals je gewend bent. Laat zien wie er achter je bedrijf zit en bouw een diepere band met je klant op.

En krijg tips over hoe je deze kennis kunt toepassen op je eigen bedrijf. Ik kan niet wachten tot de Android versie uitkomt. Review: Honor 20 Lite - niet heel veel beter dan de Honor 10 Lite.

Deel het : upload je creatie rechtstreeks naar je Instagram- of Facebook-account via de Hyperlapse-app of sla je video op en voeg deze toe aan je Instagram-verhaal. Galaxy tab 2 .

Instagram biedt leuke, nieuwe manieren om foto's en video's voor je bedrijf te maken

Hoe kun je dit platform het beste gebruiken als ondernemer? Dit laatste doe je door onder in beeld op de drie stipjes te klikken. Heb jij Hyperlapse voor Instagram al uitgeprobeerd?

Dat is niets nieuws, toch! De trends van nu: van spraakbediening naar praten met je apparatuur. Voor jou : Het algoritme van Instagram bepaalt welke kanalen en content je hier te zien krijgt. Volg Girlscene overal en deel met je vriendinnen. Hoe plaats je een video op IGTV. Print page.

Advertenties en adblockers

Download de apps vandaag nog en begin met het maken van foto's en video's om je bedrijf te presenteren. Instagram heeft vandaag een nieuwe app gelanceerd, die luistert naar de naam Boomerang.

Ben jij van plan om aan de slag te gaan met IGTV? Review: Honor 20 Lite — niet heel veel beter dan de Honor 10 Lite.

Hoe gebruik je IGTV. IGTV zal naar onze verwachting meer inspelen op de actualiteit, dus als je er even mee speelt dan weet ik zeker dat je het snel onder de knie zult nep staart met elastiek, hypes en trending topics.

Je kunt een filmpje op hoe maak je een filmpje op instagram veel manieren korter maken en met heel veel verschillende apps! Dossier WK voetbal: alle tips om optimaal van het WK te genieten.

De app is verder vrij simpel, tenzij jij hier toestemming voor hebt gegeven, hoe maak je een filmpje op instagram. Dit laatste doe je door onder in beeld op de drie stipjes te klikken. In de video hieronder kun je zien wat voor coole dingen je allemaal kunt doen met Instagram Hyperlapse. Aan de linkerkant zie je de tijd dat je aan het filmen bent aan de rechterkant zie je de tijd dat je Timelapse video duurt als hij op de snelste snelheid wordt afgespeeld.

Dit is waarom dat soms zo is. Het maken van GIF-jes is echter nog niet zo gemakkelijk, in tegenstelling tot het maken van een filmpje met de Boomerang app. Extra tip : tik voordat je de video opneemt met vier vingers tegelijk op het scherm om een geheim menu tevoorschijn te toveren.

Review: Samsung Galaxy A50 — goedkope midranger maakt indruk.

Downloaden voor iOS. Windows 10 traag? Even een vraagje nog.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
17.10.2019 12:47 Mignon:
Hoe kun je dit platform het beste gebruiken als ondernemer? Deel het : upload je creatie vanuit de Boomerang-app rechtstreeks naar je Instagram- of Facebook-account.