Hoeveel fouten mag je hebben bij theorie examen auto

Datum van publicatie: 16.10.2019

Je doet er verstandig aan om te oefenen voor het theorie-examen. Ik wil namelijk in één keer slagen. Als je je inlogcode bent vergeten, vul dan hieronder je e-mailadres in.

Hier controleert een medewerker je identiteitsbewijs en krijg je je tafelnummer. Verkeersregels en verkeersinzicht Bij de verkeersregels en het verkeersinzicht gaat het erom dat je weet wat de borden betekenen en dat je op de hoogte bent van alle verkeersregels.

Dit zijn 25 vragen uit het onderdeel gevaarherkenning en daarna nog 40 vragen over het onderdeel verkeersregels en verkeersinzicht. Theorie-examplan B. Nog geen inlogcode? Doe je voordeel met dit artikel en zorg ervoor dat jij bij de wél slagende groep zit.

Ga verder naar inloggen. Direct aanmelden. Hoeveel fouten theorie-examen auto. Het is in ieder geval goed om te weten hoeveel fouten je nu eigenlijk mag maken tijdens het theorie examen auto. Inhoud theorie-examen auto, motor en bromfiets. Al meer dan 45 jaar een begrip in de regio.

Auto theorie-examen

Van deze 50 vragen moet je er 44 goed beantwoorden om te slagen. Inloggen bij het CBR. Via rijschool Tempo kan je een theoriecursus volgen, waarbij je optimaal begeleid wordt. Je mag hier dus echt maar een minimaal aantal 5 fouten maken, dus zorg dat je de theorie goed kent! Voor ons is het enkel belangrijk dat jij niet teveel fouten maakt voor het examen! Wacht tot je aan de beurt bent Wacht in de wachtruimte en volg de aanwijzingen op de beeldschermen.

  • Voor elke vraag krijg je 8 seconden de tijd om het juiste antwoord te kiezen.
  • Nog geen inlogcode?

Hoewel je dus best fouten mag maken bij je theorie-examen, is het natuurlijk belangrijk dat je binnen de toegestane marge blijft. Het gaat er immers om dat je verantwoord leert rijden. Over TheorieExamenOefenen. In het theorie-examen voor de auto, motor en bromfiets kom je verschillende soorten vragen tegen. Nog geen inlogcode.

Hoeveel fouten mag je hebben?

Het is in ieder geval goed om te weten hoeveel fouten je nu eigenlijk mag maken tijdens het theorie examen auto. Theorie-examplan B. Over TheorieExamenOefenen.

Je moet dus iets meer dan de helft goed beantwoorden. Ga verder naar inloggen? De vragen over gevaarherkenning zijn meerkeuzevragen. Neem plaats in de examenzaal aan de tafel met het juiste tafelnummer.

Deze 15 minuten extra tijd geldt niet voor het examenonderdeel gevaarherkenning.

Wat neem je mee naar je theorie-examen?

Het aantal fouten dat je in je examen mag maken hangt af van het onderdeel. Direct aanmelden. Je moet een bepaald aantal vragen goed hebben van elk onderdeel. Bij het motor en bromfiets theorie-examen krijg je 50 vragen.

De vragen over gevaarherkenning zijn meerkeuzevragen.

Na ieder oefenexamen dat je gemaakt hebt krijg je te zien of je geslaagd of gezakt zou zijn. In de examenzaal mag je alleen je identiteitsbewijs meenemen, hoeveel fouten mag je hebben bij theorie examen auto. Je kan dan aan een leraar om verduidelijking vragen over bepaalde dingen die je niet begrijpt. Rijlesplanner Inloggen op de rijlesplanner. Maar hoeveel fout in je theorie-examen mag je maken. Hartstikke bedankt voor alles Monique, dec. Deze groep denkt te gemakkelijk over het examen en dit is dan ook hun valkuil?

De uitslag Binnen 24 uur sturen we je de uitslag van je examen ook via e-mail. Theorie examen dyslexie Theorie examen tips Theorie examen oefenen Geldigheid auto theorie Doe ook je voordeel met theorielessen.

Wat voor soort vragen krijg je tijdens je theorie-examen?

Maar hoeveel fout in je theorie-examen mag je maken? Toets je reserveringsnummer in en controleer je gegevens. In kleine groepjes behandelen we alle facetten van de theorie.

Van deze 50 vragen moet je er 44 goed beantwoorden om te slagen.

Maar hoeveel fout in je theorie-examen mag je maken. Het onderdeel theorievragen bevat in totaal veertig vragen, dertig over Verkeersregels en tien vragen over Verkeersinzicht. Je hoeft het theorie-examen voor de personenauto niet geheel foutloos te maken. Het aantal fouten dat je in je examen mag maken hangt af van het onderdeel.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.10.2019 20:46 Firdaous:
Rijlesplanner Inloggen op de rijlesplanner. Volg de instructies op het scherm.