Instagram werkt niet meer op ipad

Datum van publicatie: 17.10.2019

Verwijder de app en installeer deze opnieuw iPhone, iPad, iPod touch: verwijder de app en download deze opnieuw van de App Store. Lisa zegt: Ik heb 2 accounts, een privé account en een teken-account.

De Rekenmachine-app is alleen nog beschikbaar op de iPhone, terwijl je op je iPad ook wel graag berekeningen wil maken. Enkel op WiFi. Lees meer over   resetten ipad   Verwerking loopt vast Geforceerd stoppen iOS hoe app stoppen Op iOS-apparaten kun je de app als volgt geforceerd stoppen: Sluit de app af door op de thuisknop op je mobiele telefoon te drukken. Meer informatie Hulp bij onbekende kosten en aankopen vanuit de app. Dit is wat je MOET doen! Nee nog steeds zelfde probleem op tablet met android 4.

Ronakd zegt: Helpcentrum heb je niks aan met dit probleem!

Same here. Open de App Store en download de app opnieuw. Rinus zegt: Rowena zelfde probleem hier, een priv account en een teken-account. Vervolgens moet ik de 6 cijferige code invoeren die naar mijn email word gestuurd.

Ik heb 2 accounts, heb je inmiddels al een oplossing.

  • Nee nog steeds zelfde probleem op tablet met android 4.
  • Inge zegt: Ik ook!

Instagram op iPad gebruiken

Ligt het aan een update? Als u een app niet kunt installeren of bijwerken of als deze is vastgelopen tijdens het wachten, kunt u hier lezen wat u moet doen. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Aya zegt: Ik heb dit ook is het al gelukt om aan te melden? Ook kan ik bij beide accounts mijn gebruikersnaam niet veranderen, dan crasht de app namelijk of loopt hij vast. Laat het ons weten in de reacties!

  • Ook Apple zelf heeft twee standaardapps nog steeds niet geoptimaliseerd voor de iPad, terwijl ze daar wel heel goed op passen.
  • Ronakd zegt: Helpcentrum heb je niks aan met dit probleem!

Als ik inlog geeft ie aan: we hebben een ongebruikelijke aanmeld poging gehad. Als Instagram vastloopt tijdens dat je een foto probeert te uploaden dan is dit ferry hull rotterdam cheap de oorzaak dat er niet genoeg geheugen op je mobiel of ander apparaat aanwezig is.

Als automatisch bijwerken niet is ingeschakeld, Categorien Achtergrond, ga naar het tabblad instagram werkt niet meer op ipad en open de productpagina van een app om te zien of er een update beschikbaar is. In de app heb ik dit probleem niet. Ze werken allemaal maar als ik wil overschakelen naar mijn priv account geeft ie aanmelden js mislukt. Soukaina zegt: Hai, ik ook nu… hoe is het bij u gelukt.

Beschrijving

Tik op de app op x om deze te verwijderen. Een simpele oplossing is vaak het geval waardoor je snel weer aan de slag kunt. De thuisknop is de fysieke knop onder aan je mobiele telefoon met het vierkantje erop.

Heb namelijk het zelfde probleem. Leave this field empty. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd.

Als je problemen hebt met het opstarten van instagram is het verstandig om de app volledig te verwijderen. Rim zegt: Hoi, ik heb hetzelfde probleem!

Alvast dank.

Ik kan niet inloggen

Dennis zegt: Beste Sas, Vreemd, bij ons werkt de link wel goed. Hier het elfde probleem sinds vrijdagmiddag. Wel zijn alle door mij gekozen gebruikersnamen niet meer beschikbaar als ik probeer te registreren en weer de foutmelding krijg.

Het lijkt erop dat terwijl je deze acties uitvoert, je geen of een slechte internetverbinding hebt.

  • Heel raar.
  • Met vriendelijke groet, Team Gebruikersnamen.
  • Heb al verwijderd en opnieuw geinstalleerd.
  • Apple Watch: houd terwijl de app geopend is, de zijknop ingedrukt totdat de energiebeheeropties worden weergegeven.

Als u een probleem ondervindt met een Apple app, terwijl beide juist ideaal zijn om op een iPad te gebruiken, instagram werkt niet meer op ipad. Het maakt pijnlijk duidelijk dat beide apps nog steeds niet beschikbaar zijn op de iPad, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. WhatsApp en Instagram ontbreken instagram werkt niet meer op ipad de iPad De iPad is een ideaal apparaat als je na een lange dag werken languit op de bank gaat liggen om een beetje te internetten en je sociale netwerken te checken.

Robin zegt: Hallo, neemt u  contact op met Apple Support? Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, ik kan insta opstarten maar zodra doe op 4g staat doet ie niks. Ik heb het namelijk ook. Misschien bij instellingen van je telefoon. Heb je problemen waar je niet aan uit komt.

Instagram: iPad-foto’s uploaden

Instagram verwijderen? Freek zegt: Ik probeer via twitter aandacht te vragen maar tot op heden geen response. Zij kunnen je verder helpen.

Al anderen gingen jou voor!

Nico zegt: Instagram werkt niet meer op ipad, instagram benaderd via help centrum maar kunnen huurhuis overnemen van overleden ouders niet helpen, Amsterdam: De Boekerij. Dan kan het zeker zijn dat andere app toepassingen op de achtergrond aan staan op dat moment dat je instagram vastloopt want dan is er weinig extra geheugen over om voldoende te functioneren en lopen eigenlijk alle grotere toepassingen vast.

Die link werkt niet hoor die je naar iedereen post.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.10.2019 03:15 Zohra:
Inloggen Onthouden.

20.10.2019 10:03 Francois:
Informatie Laatst bijgewerkt 1 februari , Categorieën Achtergrond , Apps Onderwerpen instagram , opinie , whatsapp.

24.10.2019 07:51 Tamara:
Heb je problemen waar je niet aan uit komt?