Koudekerk aan de rijn zwembad

Datum van publicatie: 05.10.2019

Gelukkig hebben we de laatste weken wat beter weer gehad en ook de komende dagen blijft het nog zomers. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Afgelopen zaterdag was het feest in het PWA Bad. Gelukkig hebben we de laatste weken wat beter weer gehad en ook de komende dagen blijft het nog zomers. Onze vrijwilligers zorgen voor zowel jong en oud, als voor zwemmers en recreanten uit de hele omgeving voor een prettig bezoek aan ons zwembad. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De opening van dit zwembad was op 1 juni tijdens een hittegolf, dus een mooier moment was niet denkbaar.

Uw e-mailadres verplicht.

De opening van dit zwembad was op 1 juni tijdens een hittegolf, dus een mooier moment was niet denkbaar. Ons Peuterbad Voor de allerkleinsten hebben wij uiteraard ook een peuterbad, koudekerk aan de rijn zwembad. Schrijf je in. Verzorgen activiteiten Of het nu gaat om de Zwemvierdaagse, de Afsluitdag of het Dubbeltjesduiken; onze vrijwilligers organiseren voor ieder wat wils.

Voor de allerkleinsten hebben wij uiteraard ook een peuterbad.

  • Zwemvierdaagse De zwemvierdaagse voor dit jaar staat op de agenda voor 24 — 28 juni Misschien ook iets voor u Wereldfestival bij de Baronie met in de spotlight de Molukse gemeenschap in Alphen.
  • Lees meer. Plaats een Reactie Meepraten?

Eigenschappen

Tijdens warme dagen, als we veel bezoekers verwachten, zal het winkeltje geopend zijn. We geven u graag een overzicht van ons zwembad en hopen u snel te mogen begroeten in ons zwembad waarin vrijwilligers Uw zwem- en recreatie plezier verzorgen.

Andrea Guldemond Penningmeester E-mail. Joel was ook de eerste in Nederland die het peuterzwemmen introduceerde. Jan P.

Ons familiebad is er voor iedereen. Het belooft ook dit jaar weer een mooi evenement te worden. Irma den Hertog Commissielid. Hier kunt als happy birthday tekst engels als u in het bezit bent van een diploma heerlijk baanjes zwemmen in de vroege ochtend of afkoelen tijdens warme zomerdagen.

Een aantal Alphenaren nam toen het initiatief voor een nieuw modern zwembad aan de Westkanaalweg, koudekerk aan de rijn zwembad.

Oud KoudeKerk aan de Rijn

Neem dan aub contact met ons op. Moonlightzwemmen Het moonlightzwemmen voor dit jaar staat gepland voor 24 augustus Inschrijven Happy mailing Binnenkort kun je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Commissie van beheer Deze mensen zorgen er voor dat er voldoende vrijwilligers aanwezig zijn om alle benodigde taken voor zorgeloos zwemplezier uit te voeren.

We geven u graag een overzicht van ons zwembad en hopen u snel te mogen begroeten in ons zwembad waarin vrijwilligers Uw zwem- en recreatie plezier verzorgen. Veel Alphenaren hebben onder zijn strenge leiding zwemmen geleerd. Meer info volgt later. Alphen aan den Rijn koudekerk aan de rijn zwembad in het begin van de jaren twintig van de vorige eeuw al een eenvoudig buitenzwembad.

Programma 5 mei Bevrijdingsdag gemeente Alphen aan den Rijn. Voor dit zwemseizoen staan er weer een aantal activiteiten op de planning. Schrijf je in. Uw bericht.

  • Loek Kenter Commissielid.
  • Uw e-mailadres verplicht.
  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Gelukkig hebben we de laatste weken wat beter weer gehad en ook de komende dagen blijft het nog zomers.

Het einde van het zwemseizoen komt nu wel heel erg dichtbij! Ons Peuterbad Voor de allerkleinsten hebben wij uiteraard ook een peuterbad. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Maken het zwemmen een feest. Ons familiebad is er voor iedereen. Veel Alphenaren hebben onder zijn strenge leiding zwemmen geleerd. Mijn tweets.

Daarna kwam zijn zoon Joel Kaltenecker. Mijn tweets. De zwemvierdaagse voor dit jaar staat op de agenda voor 24 — 28 juni Jan P.

Een aantal Alphenaren nam toen het initiatief voor een nieuw modern zwembad aan de Westkanaalweg! Cees Cok Secretaris E-mail. De waterkwaliteit wordt ook continue gecontroleerd en voldoet aan de wettelijke eisen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.10.2019 12:13 Dolores:
Cees Cok Secretaris E-mail. Abonnementen Tarieven en openingstijden.

10.10.2019 18:37 Imaan:
Draag gerust bij!

09.10.2019 01:02 Soscha:
Lees meer admin 25 augustus 0. Jorrit Wulffers Voorzitter E-mail.