Spraak omzetten in tekst iphone

Datum van publicatie: 15.10.2019

Hoe kan ik ervoor zorgen dat het dicteren achter elkaar door kan gaan zonder dat ik steeds op de microfoon moet duwen na drie zinnen? Speech Processing Solutions, de nummer 1 ter wereld in professionele dicteeroplossingen, heeft zojuist de nieuwste versie van zijn Philips voice recorder-app voor iOS geïntroduceerd.

Als je aan dicteren gewend bent en je spreekt de woorden net iets langzamer en netter uit win je echt heel veel tijd met spraakherkenning. Of misschien spreek je gewoon liever dan je schrijft. Ik gebruik hiervoor altijd Braintoss en laat dat automatisch naar Evernote sturen. Zo werkt ook de komma, dubbele punt, puntkomma etc. Geen ervaring mee. Dan kun je net zo goed een typecursus volgen.

Standaard is dit de Fn-toets, spraak omzetten in tekst iphone. De beste apps voor muziek herkennen op je iPhone en iPad. Transcriptie Informatie Audio omzetten naar tekst Automatisch Transcriberen Transcriptie audiobestand Transcriptie service Transcriptie uitproberen Werkwijze transcriptie.

Als je eenmaal hebt opgeschreven een bestand, exporteren u kunt de kale tekst in een tekstverwerker bewerken. Vince 8 februari om Werkt super handig.

Hoe werkt het precies? Er is niet veel meer dan dat, maar als je alleen bent op zoek naar een eenvoudige app voor uw Android smartphone, dan kan dit.

Andere spraak naar tekst apps om te overwegen

Gelukkig zijn daar inmiddels andere toetsenborden dan die van Apple zelf voor beschikbaar gekomen, en zelfs Nederlandse het Engelse toetsenbord Nederlands leren door getypte woorden toe te voegen was niet echt een oplossing. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Iemand enig idee waarom?

Om alles nog makkelijker, je kunt snel toevoegen van namen, handtekeningen, groeten en andere vaak gebruikte tekst met behulp van een set van aangepaste toetsen op het ingebouwde toetsenbord.

Gerke 12 oktober om Ideaal dat dicteren. Kunstmatige intelligentie-aangedreven dicteersoftware De app is powered by Google-spraakherkenning-tech.

  • Philips introduceert nieuwe voice recorder-app voor iOS.
  • Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Dit geldt zowel voor iPhone als iPad en ik heb verschillende iPhones hiermee getest.

Kortom, dat heeft me ruim een half uur tijd opgeleverd. Bij het microfoontje kies je eventueel welke microfoon je wil gebruiken bij het dicteren. Hoe kan ik leestekens dicteren? Ook al typ je nog zo snel, spraakherkenning wint het wel. In het Nederlands werkt de spraak omzetten in tekst iphone op de Apple TV wel, maar in het Vlaams is het nog niet mogelijk.

Die filteren wat meer geluid weg van de achtergrond.

Heeft u het bestand met spoed nodig? Gebruikers kunnen hun spraak laten omzetten in tekst, eenvoudig en overal, wat hun leven nog makkelijker maakt. Sociaal netwerken.

Tijdens het spreken verschijnt de tekst op het scherm. Vul dan het zelf berekenen formulier aan de rechterzijde van dit scherm in. Terwijl u kunt gemakkelijk notities maken met Schrijven is, Audio Opnemen Transcriberen interview Wat is transcriberen, kunt u ook bestanden importeren van diensten.

Publicatiedatum:   maart 18, spraak omzetten in tekst iphone, dan kun je een periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek (PAGO aanvragen bij je werkgever. Ik weet niet of Android ook zo'n standaard optie heeft.

Ontdek de dicteerfunctie op de

Als de dicteerfunctie niet zeker is van het opgenomen woord, wordt het blauw onderstreept, zodat u kunt controleren of het correct is geschreven. Op de Mac selecteer je de taal bij de instellingen van de dicteerfunctie en bij de Apple Watch druk je stevig op het scherm om van taal te wisselen. Ik wil graag gebruik maken van de service en ook van de effectiviteitstraining Ik zou er iets meer over willen weten bij deze zend ik u mijn gegevens toe Alvast bedankt huisbibliotheek Venlo.

Lees ook: Siri, herinner mij hieraan! Die kan je waar nodig nog even bewerken, voordat je het bericht kopieert of verstuurt via WhatsApp , iMessage of e-mail.

  • Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
  • We helpen u graag verder met de beste vier applicaties voor iPhones!
  • Vaak onderweg en kost het typen van een berichtje op je iPhone je veel te veel tijd?
  • Dit is wat ik hoor van schrijvers die de software gebruiken.

Wellicht komt getypte tekst uit een ander deel van de hersens dan gesproken tekst. Hieronder vindt u enkele veelgebruikte commando's voor leestekens en opmaak die u kunt gebruiken:.

Tekst dicteren Als u tekst wilt invoeren, tikt u op   op uw toetsenbord en begint u met spreken. Lees meer over ons privacybeleid. De technologie is echter nog niet op een optimaal niveau dat u uw interviews of groepsgesprekken automatisch kunt transcriberen. Belangrijk bij spraakherkenning is kan geen sms ontvangen iphone je rustig spreekt en de woorden zo netjes mogelijk uitspreekt spraak omzetten in tekst iphone echt overdreven te articuleren.

Probleem melden. Gebruikersovereenkomst Privacy Disclaimer.

Safari pushberichten

Als je in een belangrijke vergadering of een lezing, het kan behoorlijk moeilijk zijn vast te leggen voor elk woord van de spreker zegt met behulp van een pen. De beste apps voor muziek herkennen op je iPhone en iPad.

Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd.

Update januari : inmiddels is Nederlandse Siri beschikbaar, waardoor apps zoals Kool niet meer nodig zijn. Ik gebruik het overal waar ik maar test wil typen in mijn iPhone. Het kan autorijvriendelijker.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.10.2019 17:00 Leontine:
Of mijn uitspraak is niet goed. Gericht op de gebruikers van pro, de software biedt u de tools om te dicteren en bewerken van documenten, het maken van spreadsheets, surfen op het web met behulp van uw stem.