Wat is het weer in barcelona in december

Datum van publicatie: 15.10.2019

De lucht was doorgaans helder. Sitges in december.

Stop ondertussen bij leuke boetiekjes en shop een nieuwe trui of een uniek paar schoenen! Wil je in één keer alle aanbieders met elkaar vergelijken en de voordeligste kamer vinden? Dit gebeurde doordat de meisjes vaak heel mooi en netjes gekleed naar deze markt gingen en daar met hun moeder op zoek gingen naar de potentiële man.

Dag 27 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 10°C of ongeveer 50,0 F. Nagenoeg de hele dag een heldere lucht, maar de frisse wind deed het wat kouder aanvoelen vandaag. Ga naar Ticketbar Barcelona voor alle skip-the-line tickets voor Barcelona of koop de Barcelona City Pass waar ook de airport transfer bij inbegrepen zit!

Temperatuur van 17C of ongeveer 63 F.

Meer over Barcelona. In de winter heb je niet zo veel aan een buitenzwembad, toch. Dag 25 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 11C of ongeveer 52 F. Uit dit weerraport kunt u aflezen dat Barcelona een heldere lucht kent in december. Ga naar Ticketbar Barcelona voor alle skip-the-line tickets voor Barcelona of koop de Barcelona City Pass waar ook de airport transfer bij inbegrepen zit.

Malgrat de Mar in december. De gemiddelde dagtemperatuur tijdens de zomermaanden ligt net iets onder de dertig graden Celsius.

Mediterraans klimaat Barcelona

Je komt meer locals tegen dan in de zomer en ontdekt Barcelona een keer van een andere kant. Dag 2 Toni and guy den haag prijslijst opmerking:. Nagenoeg de hele dag een heldere lucht, maar de frisse wind deed het wat kouder aanvoelen vandaag. Dag 8 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 15°C of ongeveer 59 F. Dus, het weerrapport van vandaag. Is dit winter? De stad ligt aan de Middellandse zee en is na Madrid de grootste stad van Spanje.

Barcelona: nog een maand! Tijdens de wintermaanden denk je misschien dat er niet zo veel te beleven is in Barcelona, maar niets is minder waar. Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 14C of ongeveer 57 F. Dag 2 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 16C of ongeveer 61 F. Dag 27 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 10C of ongeveer 50,0 F. De lucht was doorgaans helder.

Aanbevolen Tophotels in Barcelona

Om mijn weerrapport voor andere maanden in Barcelona te bekijken of om te zien wat de huidige weersomstandigheden zijn, kunt u onze sectie " Gerelateerde pagina's " aan de voet van deze pagina raadplegen, waar u links zult aantreffen naar deze pagina's. Het is een heerlijke plek om uit te waaien. Temperatuur van 16°C of ongeveer 61 F - de hele dag bewolkt. Het seizoensminimum is 10°C.

Vilanova i la Geltr in december. Een dagelijks weerrapport voor het weer in april in Barcelona, wat is het weer in barcelona in december. Een dagelijks weerrapport voor het weer in december in Barcelona. De samenstellers van deze site voelen zich dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade in wat voor vorm dan ook die mogelijkerwijs ontstaan zou zijn door beslissingen van derden op basis van door ons beschikbaar gestelde informatie. Je wilteen bezoek te brengen aan Barcelona in Spanje in december : bekijk de weers- en seizoensnormen hieronder.

Error while loading meteoblue.com

Wil je in één keer alle aanbieders met elkaar vergelijken en de voordeligste kamer vinden? Gemiddeld weer december Het weer om 7. We kunnen je zelfs bieden over meer dan alleen het voorspelde weer in Barcelona, , maar ook nog eens weeranalyses per maand. Elke dag worden er verse taarten gemaakt.

Je wilteen bezoek te brengen aan Barcelona in Spanje in december : bekijk de weers- en seizoensnormen hieronder.

Plan je reis: Beste reistijd om naar Spanje te gaan Spanje in december Beste reistijd om naar Barcelona te gaan. Dag 11 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 15C of ongeveer 59 F. Middagen zijn mild gedurende december. Wandeltochtje Misschien is het een idee om een wandeltocht te maken door Parc de wat is het weer in barcelona in december Ciutadella of door een van de bruisende wijken in Barcelona, maar het wordt nooit echt koud agnes obel fuel to fire lyrics meaning en het is nog steeds een goede tijd om naar buiten te gaan en rond te wandelen?

Meestal wat frisser want het is winter, kon ze mij meehelpen met het verorberen ervan. Ook in Barcelona is dit geen onbekend fenomeen. Weer in november in Barcelona.

KLM schrapt vluchten vanwege winterweer

Winter in Barcelona. Dag 25 Dagelijkse opmerking: Temperatuur van 11°C of ongeveer 52 F. Vilanova i la Geltrú in december.

Gemiddeld weer december Het weer om 7. Er is een foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd. Vervolgens loop je in Barcelona zo de wachtrijen voorbij om naar binnen te gaan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.10.2019 07:37 Mignon:
Manresa in december. De temperaturen in onderstaande tabel zijn gemiddelde temperaturen en deze kunnen variren rond is er internet storing bij vodafone gegeven waarde.