Geitenboerderij amsterdamse bos yoga

Datum van publicatie: 12.10.2019

Best een goede ingeving voor als je net een wijntje op hebt ; Zo schattig, die geitjes! Vanaf 1 april wil Bood de lessen buiten gaan geven en is er waarschijnlijk plek voor meer deelnemers.

Deze vorm van yoga is door Brenda Bood naar Nederland gehaald. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. De yogastudio was een aparte stal waar de geitjes konden rondwandelen, terwijl wij diverse yogaposes aanhielden. Je staat op je blote voeten in het stro, terwijl nieuwsgierige geitjes om je heen dartelen. Maar ik kon heerlijk ontspannen. Ben je benieuwd naar een lesje geitenyoga?

Helaas voor mij werd deze echter al snel verjaagd door een grotere geit. Je staat op je blote voeten in het stro, geitenboerderij amsterdamse bos yoga, hahahah.

Got milk. Home Over mij Contact F? Wel een beetje jammer van je natte broek fem, terwijl nieuwsgierige geitjes om je heen dartelen? Ik boekte mijn lesje en afgelopen weekend was het camping saalbach hinterglemm oostenrijk zo ver.

En een betere start kun je je natuurlijk niet wensen. Vanaf 1 april wil Bood de lessen buiten gaan geven en is er waarschijnlijk plek voor meer deelnemers. De lessen worden op zaterdag en zondag aangeboden van
  • Masterclass Perfectionisme: transformeer je irrationele gedachten naar effectieve gedachten ».
  • Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Voor een beginnend yogi prima te volgen, maar ook voor gevorderden fijne oefeningen.

De geitjes knuffelen

We gingen meteen googelen en het bleek nog eens te bestaan ook. Zij is zelf namelijk yogadocent en haar oom heeft in het Amsterdamse Bos een geitenboerderij. Of cadeau te doen. Wel een beetje jammer van je natte broek fem, hahahah. Ontspannend was echter anders. Navigeer Archief. Er zijn bepaalde uitzonderingen te noemen die ervoor zorgen dat je toch gewillig in je sportkleding op de kiek gaat op de vroege morgen.

  • Yep, dat lees je goed.
  • Niks mis mee, ik vind de geitjes toch leuker dan de yoga!

Zeker een keer naar toe gaan als je in de buurt bent. Nou, but Ive learned that it its not always smart to drop everything and follow your passion. Ik boekte mijn lesje en afgelopen weekend was het eindelijk zo ver. Get inspired. De yogalerares praatte ons door de verschillende poses heen terwijl de geiten om ons heen wandelden, geitenboerderij amsterdamse bos yoga.

Ik ben helemaal fan van geitenyoga.

Berichtnavigatie

Wat leuk! Helemaal niet zweverig overigens, maar gewoon een hele leuke meid! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Haha, werd ik instandly relaxt! De eerst volgende les is a. Brenda vertelde mij dat het knuffelen nog een extra voordeel heeft. Wisten jullie dat dit bestond. Geitenyoga is een vorm van yoga waarbij je yoga beoefent tussen de geiten. Zeker een keer naar toe gaan als je in de buurt bent? De les werd gegeven door Brenda en door haar manier van praten, geitenboerderij amsterdamse bos yoga, dit is echt fantastisch.

Met de voetjes in het stro

Er kan ineens een geitje op je rug springen of aan je haar gaan knabbelen," zegt Bood. Een verleiding die ik uiteraard niet kon weerstaan. Er kwam direct een kleiner geitje met mij knuffelen.

Uiteraard hoopte ik vurig op een geitje van bescheiden formaat zodat ik deze geitenboerderij amsterdamse bos yoga zou kunnen optillen. Het is in ieder geval zeker de moeite waard om op de boerderij te blijven hangen. Het is namelijk niet zo prettig als een volwassen geit op je rug staat. Vanaf 1 april wil Bood de lessen buiten gaan geven en is er waarschijnlijk plek voor meer deelnemers.

Andere keer, geitenboerderij amsterdamse bos yoga. De geiten waren heel lief en zelfs aanhankelijk te noemen. De les werd gegeven door Brenda en door haar manier van praten? Echt fantastisch! Conclusie Ik ben helemaal fan van geitenyoga.

Geitenyoga

Echt fantastisch! Op zaterdagochtenden rolt yogalerares Brenda Bood met maximaal 8 cursisten de yogamatjes uit in het stro om te midden van jonge geitjes hun yogaoefeningen te doen. Haha, dit is echt fantastisch! Ik moest soms een hand of voet geschrokken terugtrekken om te voorkomen dat één van de geiten er per ongeluk eroverheen zou lopen.

Dit is sinds geitenboerderij amsterdamse bos yoga in Nederland. Daar moet je je in het begin misschien even bij neerleggen, maar het is heel bevrijdend. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Wat een leuk concept.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
22.10.2019 10:01 Anina:
Zo ben je ervan verzekerd dat je ontspannen de boerderij verlaat! En dat is een gevoel die ik iedere dag wel wil hebben!

15.10.2019 12:49 Sharon:
Mijn profiel Vakantieservice Adverteren Losse verkoop.