Nieuws van afgelopen maand

Datum van publicatie: 29.08.2019

Zie onderstaande tabjes voor de belangrijkste stijgers van het afgelopen uur of afgelopen 24 uur. Donderdag 8 augustus: De heide staat in bloei op de Holterberg. Ticketmaster betaalt toch servicekosten terug als concert niet doorgaat.

Onderzoeksraad voor Veiligheid start onderzoek naar ingestort dak AZ. Britse fietser breekt Nederlands snelheidsrecord voor mannen. Krakers We Are Here zetten Amsterdamse ondernemer uit eigen pand. De eigenaar had per ongeluk benzine in haar dieselwagen getankt. Home About Newsletter Contact. Politie Schagen roept op om FaceApp te verwijderen Nutech   1. Het zou volgens de organisatie zelfs mogelijk zijn om online een aap te kopen.

Voor het eerst vrouw nieuws van afgelopen maand nikab toegang tot openbaar vervoer geweigerd. Woensdag 24 juli: Ook in Zuidoost-Brabant is er zonlicht in overvloed. None Tijdschrift. Het herstel van de deels afgebrande kathedraal werd vanwege het risico op loodvergiftiging tijdelijk stilgelegd. Duizenden verpleegkundigen zullen door deze wet hun baan de rug toekeren Volkskrant   1.

In andere woorden: de spaarders moeten 0,6 procent betalen om hun geld op de bank te zetten.

None 2 maanden, 2 weken geleden Vacatures Bekijk hier alle vacatures in de bouw Op zoek naar jouw ideale baan in de bouw? Ze zaten nergens aan vast en waren niet opgewassen tegen een sterke, plotselinge wind. Neem een kijkje in het gigantische vacatureaanbod van Indeed op NU.
  • Woensdag 14 augustus: Dinsdagavond rolde een rolwolk Cumulonimbus Arcus met behoorlijke snelheid heel laag over in Eindhoven.
  • De data worden inzichtelijk in de instellingen onder 'Activiteit buiten Facebook', maakt het bedrijf dinsdag bekend op zijn blog. Donderdag 15 augustus: Ondanks het grijze wolkendek dat vandaag over Nederland trok was de zonsondergang op veel plaatsen goed te zien.

Meest gelezen

Veel bedrijven hebben zich er echter nog niet voor aangemeld. Vrijdag 26 juli: Een zonnebloem in een Veerse akkerrand. Van Gerwen schrijft dertiende toernooizege bij dankzij primeur in Australië Zaterdag 17 augustus - Michael van Gerwen heeft voor het eerst in zijn carrière de Melbourne Darts Masters gewonnen.

Maandag 12 augustus: In Brabant nog een blauwe lucht op deze regenachtige dag. Maandag 29 juli: Een mistige zonsopkomst in Noord-Brabant.

  • None 1 dag, 21 uren geleden Tijdschrift.
  • None 1 maand geleden Festivaltickets 24 augustus Green Garden Festival - tickets 34,50 euro met gratis pizza van New York Pizza Op 24 augustus slaan Den Haags' leukste partijen de handen ineen voor de eerste editie van Green Garden Festival. Donderdag 25 juli: Na een hele warme dag is het druk op station Zandvoort aan Zee.

Mogelijk gebeurt dat volledig, burgemeester geeft uitleg in brief Binnenland AD   1. Zoon Femke Halsema in juli gearresteerd voor inbraak, maar ook het opknippen van het bedrijf wordt bekeken!

Burkamevrouw doet gratis winkelen. Politie waarschuwt voor omstreden Russische app: 'verwijder FaceApp. Maandag 12 augustus: In Brabant nog een blauwe lucht nieuws van afgelopen maand deze regenachtige dag.

Nieuwsvideo's

Tip de redactie. Met een elektrische auto reed hij de halve wereld rond. In Parijs wordt hard gewerkt aan de restauratie van de Notre-Dame na de verwoestende brand van 15 april © Getty Images.

Donderdag 8 augustus: De heide staat in bloei op de Holterberg. Zo gaat het eraan toe bij het apenlab in Rijswijk. Fatale steekpartij Megan 15 Breda was 'misdrijf in relationele sfeer' 4. None 11 uur geleden Tech 'Verkopers vuurwapens omzeilen verkoopverbod op Facebook met koffers' Amerikaanse verkopers op Facebook omzeilen het verbod op de verkoop van vuurwapens door zogenaamd alleen de koffer of doos van het wapen te verkopen.

In Parijs wordt hard gewerkt aan de restauratie van nieuws van afgelopen maand Notre-Dame na de verwoestende brand van 15 april Getty Images, nieuws van afgelopen maand.

Newsletter

Mogelijk was Manshaus geïnspireerd door de extreemrechtse Christchurch-terrorist Brenton Tarrant, die eerder dit jaar in de Nieuw-Zeelandse stad 51 mensen doodschoot in een moskee. Deel van Amerikaanse klif stort vlak bij kajakkers in water. None 1 maand geleden Opmerkelijk Video Jongen ontsnapt in Oregon aan agent door te verstoppen in container Een jongen in Oregon verstopte zich onlangs voor een agent in een vuilnisbak.

None Gesponsord door: Gesponsord door: Tech YouTube stopt in september met chatfunctie voor privégesprekken 22 minuten geleden Tech Google brengt efficiëntere versie van zoek-app uit op Android Google Go is wereldwijd uitgebracht voor Android-telefoons.

None 11 uur geleden Tech Google-zusterbedrijf Waymo gaat zelfrijdende auto's testen in Florida Waymo, het zusterbedrijf van Google dat zich bezighoudt met technologie voor zelfrijdende auto's, gaat zijn voertuigen testen op de openbare weg in de Amerikaanse staat Florida.

Fatale steekpartij Megan 15 Breda was 'misdrijf in relationele sfeer' 4! Woensdag 31 juli: De zon laat zich zien boven het veld. Dit artikel is afkomstig uit het tijdschrift Quest.

De coach beaamt dat het beter moet, maar is ervan overtuigd dat het de goede kant opgaat. Donderdag 25 juli: Op en in het Veersemeer is het goed toeven met dit warme weer. None 4 dagen, nieuws van afgelopen maand, 15 uren geleden NUweekend De groeistuipen van het wildkamperen: nieuws van afgelopen maand de pil zonder voorschrift belgie een vrijgezellenfeest gaande' Survivallen in de natuur en wildkamperen zitten in de lift: natuurkampeerterreinen en paalkampeerterreinen zien het aantal bezoekers toenemen.

Dinsdag 13 augustus: Een mooie donkere vlinder op de hei bij Pesse in Drenthe! None 10 uur geleden Entertainment Warner Bros.

Weet jij het antwoord?

None 3 uur geleden Algemeen Podcast 'Italiaanse Lega ziet peilingen als gelegenheid voor verkiezingen' In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we het nieuws van de dag. Vleesvervangers bezig met snelle opmars, verkoop vlees daalt. Trump annuleert staatsbezoek Denemarken na weigering Groenland te verkopen.

None 10 uur geleden Tech 'YouTube overweegt te stoppen met gerichte advertenties bij kindervideo's' YouTube zou overwegen adverteerders niet langer in staat te stellen om reclame te kopen voor video's die waarschijnlijk veel door kinderen worden bekeken.

Italiaanse president accepteert ontslag premier Conte, morgen gesprekken. Met die geplande wapendeal is een bedrag van 8 miljard dollar ruim 7,2 miljard euro gemoeid!

Inwoners van de Russische plaats Birobidzjan kampen met grote wateroverlast na een periode met veel regen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
04.09.2019 21:41 Aysenur:
Donderdag 25 juli: Na een hele warme dag is het druk op station Zandvoort aan Zee. Maandag 19 augustus: Een paar grote zwammen aan de voet van een nog levende eikenboom bij de schaapskooi te Lhee.