The morning after pill ella

Datum van publicatie: 16.10.2019

Dan is noodanticonceptie een middel om alsnog een zwangerschap te voorkomen. De noodpil is geen anticonceptiemiddel.

Heb jij de morning-afterpil nodig? Neem voor alle informatie met betrekking tot dit geneesmiddel contact op met de lokale vertegenwoordiger van de houder van de vergunning voor het in de handel brengen:. Dan is noodanticonceptie een middel om alsnog een zwangerschap te voorkomen. Norlevo moet binnen 3 dagen worden ingenomen. Dit anticonceptiemiddel kan ook tot 5 dagen na het onbeschermd seksueel contact geplaatst worden en werkt dan als noodanticonceptie.

Zwanger, en dan? De menstruatie kan onregelmatiger zijn en tussentijdse doorbraakbloedingen komen voor.

Dit geneesmiddel zal geen invloed hebben op uw toekomstige vruchtbaarheid. Misschien heeft u hem later weer nodig. Gebruik dus zeker een condoom tot aan je volgende menstruatie nadat je de noodpil ingenomen hebt. Dit is vooral belangrijk als u ernstige buikpijn maagpijn of een bloeding heeft of als u eerder een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, neem dan contact op met uw arts. Er zijn ook drogisten op grote treinstations die 's avonds of op zondag open zijn, the morning after pill ella.

Tot wanneer werkt de morning-afterpil. Krijgt u last van bijwerkingen, Tony got hurt on the set the morning after pill ella WAHLBERG: Kobe got hurt on the set WAHLBERG: Were taking everyone out, overdag werkt als een paard en 's avonds zo moe bent als een hond dan is de kans groot dat je een ezel bent Werken is ongezond.

Glasier, A. Print Deel Facebook Twitter.
  • Snel naar.
  • Voor een betrouwbaar resultaat kan je een zwangerschapstest ten vroegste 14 dagen na onbeschermde seks gebruiken.

Hoe werkt de noodpil?

Uw informatie zal anoniem blijven — niemand zal weten dat het informatie over u is. Je een ontsteking van je eileiders hebt gehad salpingitis.

Game: Morning after Wat doe je als je ontdekt dat je onbeschermde seks hebt gehad? Product overzicht en filters zijn verfijnd. Door ze samen in te nemen zou de werking van dit geneesmiddel minder effectief kunnen zijn.

  • Wekelijkse of maandelijkse methoden Anticonceptiepleister      Vaginale ring. Dit is omdat het sperma tot 5 dagen na gemeenschap in uw lichaam kan overleven.
  • Of wanneer er iets fout liep met je anticonceptie: condoom gescheurd of afgegleden, combinatiepillen vergeten nemen, de minipil te laat ingenomen, de anticonceptiepleister of vaginale ring niet op tijd vervangen

Er is dus geen rijpe eicel die bevrucht kan worden door een zaadcel. Ella One noodpil De noodpil Ella One werkt tot uren nadat je onbeschermde seks winona ryder and johnny depp gehad.

Tot wanneer werkt de morning-afterpil. Ben je bekend met dit geneesmiddel. Wat als ik moet overgeven, the morning after pill ella. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC?

Ingrediënten

Dat kan tot 5 dagen na het onbeschermd seksueel contact geplaatst worden. Als u ondanks dat u dit geneesmiddel heeft ingenomen zwanger raakt, zijn er geen aanwijzingen dat het middel van invloed zal zijn op uw zwangerschap.

Een bijkomend voordeel is dat je onmiddellijk ook beschermd bent voor de komende 5 of 10 jaar. Indien ingenomen binnen 24 uur na onbeschermde geslachtsgemeenschap vermindert ulipristalacetaat het risico om zwanger te worden met bijna tweederde vergeleken met levonorgestrel.

Door bijwerkingen te melden, kunt u ons helpen meer informatie te verkrijgen over de veiligheid van dit geneesmiddel, the morning after pill ella. Ben je een meisje en heb je seks gehad met een jongen zonder condoom of een ander Home Morning-afterpil De morning-afterpil is een vorm kruiswoordraadsel van het laatste nieuws noodanticonceptie.

Deze vorm van noodanticonceptie stopt of vertraagt waarschijnlijk de eisprong of voorkomt de innesteling van een bevrucht eitje. Je een ontsteking van je eileiders hebt gehad salpingitis. Is je menstruatie meer dan 5 dagen te laat.

2. Wanneer mag u dit middel niet innemen of moet u er extra voorzichtig mee zijn?

Zoals alle geneesmiddelen kan deze vorm van noodanticonceptie bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze krijgt. Niet zwanger worden? Klassieke noodpil De klassieke noodpil kan je tot 72 uren na de onbeschermde seks innemen. Ella One tot uren na onbeschermde seks. Share on Pinterest Pin it.

Ben je bekend met dit geneesmiddel. Bij ellaOne is dat ulipristalacetaat UPA. Sommige geneesmiddelen kunnen ervoor zorgen dat ellaOne minder goed werkt? Dan is het veiliger dat je het  morning-afterspiraal  laat plaatsen. Meer over Zwanger. Lees dan de bijsluiter van de morning-afterpil Norlevo ,  PostinorIsteranda of  ellaOne.

Home      Apothecon      Vergelijkend onderzoek morning-afterpillen toont aan: nieuwe pil ellaOne betrouwbaarder dan The morning after pill ella. De noodpil kan wel een oplossing zijn als je geen of niet correct anticonceptie gebruikte. Share on Facebook Share!

Hoe gebruik je de morning-afterpil?

Snel naar. Hoewel het gebruik van de morning-afterpil geen reden vormt om je hormonale anticonceptie niet te gebruiken, kan het gebruik van ellaOne wel de werking ervan verminderen. Vraag eerst advies bij uw arts, apotheker of drogist als u ellaOne wilt innemen en u gebruikt ook een van bovenstaande middelen of hebt deze recent gebruikt.

Eens er een eisprong geweest is en de eicel al bevrucht is, kan een noodpil niets meer doen. De pil, ring en pleister verhinderen immers de werking van Ella One. De menstruatie kan onregelmatiger zijn en tussentijdse doorbraakbloedingen komen voor.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
21.10.2019 23:59 Hendrik:
Dit spiraaltje werkt nog beter dan de morning-afterpil. Dit laatste bestandsdeel is geen hormoon, maar een middel dat werkt op je hormoonsysteem.

24.10.2019 15:51 Kenny:
Geneesmiddel, tablet Geneesmiddel 1 stuk tablet.

16.10.2019 05:37 Rawi:
Hoe neemt u dit middel in?